Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
MORD Session 2006 - cesta na místo 28.7.------ důležité ----
bych se přidal,ale jedete strašne brzo:( a stejne to možná vezmu přes polsko..je to blíž:)Pavel H píše:Takze v jednu na parkovisti jak byl prvni sraz?toretto píše:uz jsem mluvil s Francisem.. jedu taky z HKPavel H píše:Tak nakonec vyrazim z HK v jednu hodinu. Prida se někdo? Další sraz je ve Svitavach ve 14:00 s Francisem a ostatními.
..ale klobouka![]()
no říkám brzo:D a koukat na ty waše ožralý ksichty budu až do neděletak proč to přehánet už v pátek:DD--to já budu ješte hákovat-takže odjezd na tu 5 a stejne tam budu dřív:DDDPavel H píše:Jak brzo? Chceme byt ve tri v Olomouci.Sobeslav píše:bych se přidal,ale jedete strašne brzo:( a stejne to možná vezmu přes polsko..je to blíž:)Pavel H píše: Takze v jednu na parkovisti jak byl prvni sraz?
-
- Klubové ID: 449
kudy pres Polsko? mozna bych jel taky... mam totiz taky trosku problem s casem..Sobeslav píše:no říkám brzo:D a koukat na ty waše ožralý ksichty budu až do neděletak proč to přehánet už v pátek:DD--to já budu ješte hákovat-takže odjezd na tu 5 a stejne tam budu dřív:DDDPavel H píše:Jak brzo? Chceme byt ve tri v Olomouci.Sobeslav píše: bych se přidal,ale jedete strašne brzo:( a stejne to možná vezmu přes polsko..je to blíž:)
-
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
lana beru 2 a jeste bič s ocelovým hřebíčkem na konci....GeorgosAc píše:tak si nezapomen vzit lano.....320i píše: ....... cestu si pripravuju jen do OL,pak me tam musi nekdo dotahnout...

zajistil jsem pres starostu mesta Valašské Meziříčí možnost vjezdu na celé ploše náměstí na danou dobu !!!!!!!!!!!
a TV prijede i tam a budou natáčet přímo na místě.....
od ted bězi na regionální TV upoutávka a pozvánka občanů na čumendu

o vsem je uvedomena i mestská policie , která jako jediná nám vyšla vstřc......