uprava - jsou , uz sem se dovolal... jeste doplnek... ja mam ard svy mekkoucky a vonavy Azuritem , nez velkokapacitne vyprane dratenky...Misa píše:Já taky, ale na Kahanu mje ve standardu neměli, tak je bába z vrátnice většině půjčovala extra, ale při odstěhování tvrdila že půjčila i nám, tak jsem musela na recepci vytahovat z tašky můj vlastní mokrý ručník, aby věřilaGeorgosAc píše:2Miša -nemuzu se tam ted na nikoho dovolat.. proverim, ale ja si stejne tak njak ze zvyku vzdy beru svuj vsude.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že to bude v poho, a kamarádek vem klidně víc, na pokoj se nějak vlezemJawak píše:Nevím proč bych měl mít problém, pokud někdo z vás nechrápe nebo nevydává nějaké hlasité zvuky v noci, nebude obtěžovat další spolubydlící, tak myslím že budeme docela zajímavá 3kaGeorge_D píše:nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli
Já se teda pokouším dotlačit s sebou nějakou babu, tak uvidíme...
Když se ptá co to bude za akci a slyší že tam bude 50 chlapů tak znejistí...
A klidně jí slib buřta

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
320i
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
na tvrdku bych rek dopravakum at nam pomuzou prujezdem mestem at se to neroztrha na krizovatkach...V so odpoledne nemuze byt takovej provoz aby na 3 min v kuse vadil pustenej jen jeden smer...uz sem zazil i akci kde se na ty nejvetsi krizovatky obetovali ucastnici,nasadili oranz vesty a na ferovku zablokovali krizovatku aby se to neroztrhlo a projelo se vcelku..jde prece jen o mesto...s vysilackama si pomuzeme jakRuDoSh píše:mam jen klasickou rucku od alamatu..... navic z auta toho bez anteny na strese moc nechytnes....patras píše:mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhalo
-
Fenri
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
Kámo,promiň,ale já sobotu pracuju a s tím asi nic neudělámGeorge_D píše:Jak řikam spim s kymkoli, komu se nebudu líbit, toho vyprovodim na chodbu a at si hledá fleka kde chce, koukal jsem že je u mě Fenri a Jawak, nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli![]()
![]()
Doufam že přijedu na hotel a budu se v noci vykalenej stěhovat na jinej pokoj
![]()
Ty voe, koukám samá girl, co to je????? Tam snad tu svojí vemu taky, když se tam budete bavit s ženskejma, s kterejma jste furt![]()
![]()
Fenri píše:Kámo,promiň,ale já sobotu pracuju a s tím asi nic neudělámGeorge_D píše:Jak řikam spim s kymkoli, komu se nebudu líbit, toho vyprovodim na chodbu a at si hledá fleka kde chce, koukal jsem že je u mě Fenri a Jawak, nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli![]()
![]()
Doufam že přijedu na hotel a budu se v noci vykalenej stěhovat na jinej pokoj
![]()
Ty voe, koukám samá girl, co to je????? Tam snad tu svojí vemu taky, když se tam budete bavit s ženskejma, s kterejma jste furt![]()
![]()
Tak máš tentokrát postel pro sebe
Georgos to ještě neaktualizoval asi,nebo mě spíš ignoruje...
neboj , ted v sobotu jsme to s rudou projizdeli , ale k policajtum sem nesel , protoze je to zbytecne, jsou tam 3 mista kde s emuzeme trhnout , ale to si poradime ..... a je tam dostatek rovinek kde se muzeme v klid srazit kdyby neco...... kdyz tak pekne zabereme dopravu....320i píše:na tvrdku bych rek dopravakum at nam pomuzou prujezdem mestem at se to neroztrha na krizovatkach...V so odpoledne nemuze byt takovej provoz aby na 3 min v kuse vadil pustenej jen jeden smer...uz sem zazil i akci kde se na ty nejvetsi krizovatky obetovali ucastnici,nasadili oranz vesty a na ferovku zablokovali krizovatku aby se to neroztrhlo a projelo se vcelku..jde prece jen o mesto...s vysilackama si pomuzeme jakRuDoSh píše:mam jen klasickou rucku od alamatu..... navic z auta toho bez anteny na strese moc nechytnes....patras píše:mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhaloze ten posledni cinkne ze na zelenou projela jen tretina aut
prvni zastavi a bude se cekat az se vejdou vsichni do zeleny
mimo mesto super(pokud bude mit dosah)..ale jinak v ty vysilacce nevidim zasluznou funkci...