moje slovaCharlitoCZ píše:já bych si takovouhle megaakci na triko fakt nevzal, protože vim, že na to nemám, takže jsem spokojenej s tim co je a dokonce se i velice těšim...

Nezucastnil jsem se tentokrat vubec a je mi uplne jedno s kym budu na pokoji (stejne se tam nahrnou vsichni a zacnou me budit)CharlitoCZ píše:že seš asi debil protože jsi nám to chtěl udělat co nejvíc na míru..GeorgosAc píše:co ti na tohle mám říct ?Lukas H. píše: Nevim no, par srazu uz probehlo a zatim stim nebyl nikdy problem...![]()
nevim do jaký míry se Lukas zůčastnil organizace, ale pokud nezůčastnil, tak to je komentář za všechny prachy..
s tim souhlasimLukas H. píše:Nezucastnil jsem se tentokrat vubec a je mi uplne jedno s kym budu na pokoji (stejne se tam nahrnou vsichni a zacnou me budit)CharlitoCZ píše:že seš asi debil protože jsi nám to chtěl udělat co nejvíc na míru..GeorgosAc píše: co ti na tohle mám říct ?![]()
nevim do jaký míry se Lukas zůčastnil organizace, ale pokud nezůčastnil, tak to je komentář za všechny prachy..
voe a na kolika srazech bylo tolik lidiLukas H. píše:Nevim no, par srazu uz probehlo a zatim stim nebyl nikdy problem...GeorgosAc píše:Nechat neco az prijedete a jednotlive se vas snazit nejak ubytovat uznejte ze prece nejde............
to mi neco pripominaLukas H. píše:Nezucastnil jsem se tentokrat vubec a je mi uplne jedno s kym budu na pokoji (stejne se tam nahrnou vsichni a zacnou me budit)CharlitoCZ píše:že seš asi debil protože jsi nám to chtěl udělat co nejvíc na míru..GeorgosAc píše: co ti na tohle mám říct ?![]()
Nevím proč bych měl mít problém, pokud někdo z vás nechrápe nebo nevydává nějaké hlasité zvuky v noci, nebude obtěžovat další spolubydlící, tak myslím že budeme docela zajímavá 3kaGeorge_D píše:nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli
RuDoSh píše:voe a na kolika srazech bylo tolik lidiLukas H. píše:Nevim no, par srazu uz probehlo a zatim stim nebyl nikdy problem...GeorgosAc píše:Nechat neco az prijedete a jednotlive se vas snazit nejak ubytovat uznejte ze prece nejde............
Kde jsem byl tak jsme se vsichni zanli osobne, takze nebyl problem, ale tady bude snad pres 30 lidi ktere jsem v zivote nevidel, takze se to musi resit dopredu
Vzdycky jsem rad, kdyz se do te organizace nekdo pusti, tak by sme ho meli spis podporit!Navic to dela dobre
Přítulkyni neberu, asi by se tam trochu nudilaJawak píše:Nevím proč bych měl mít problém, pokud někdo z vás nechrápe nebo nevydává nějaké hlasité zvuky v noci, nebude obtěžovat další spolubydlící, tak myslím že budeme docela zajímavá 3kaGeorge_D píše:nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli
Já se teda pokouším dotlačit s sebou nějakou babu, tak uvidíme...
Když se ptá co to bude za akci a slyší že tam bude 50 chlapů tak znejistí...
Já taky, ale na Kahanu mje ve standardu neměli, tak je bába z vrátnice většině půjčovala extra, ale při odstěhování tvrdila že půjčila i nám, tak jsem musela na recepci vytahovat z tašky můj vlastní mokrý ručník, aby věřilaGeorgosAc píše:2Miša -nemuzu se tam ted na nikoho dovolat.. proverim, ale ja si stejne tak njak ze zvyku vzdy beru svuj vsude.