Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
To DC prosim te jestli nejedes , budu rad kdyz mi to njak oznamis , treba pres ICQ
To Toretto - mam labradora , ale radsi jej tam neberu
To ALL - prosím vás začinají mi docházet síly s rozmistováním členů a jejich stižnostmi , že ten nechce byt s tim a naopak......¨
Jsme sakra na jedny lodi a verte , ze ten seznam jsem delal s nejvetsi peclivosti at se snesete a kdo si myslim , ze se njakym zpusobem zna.
Taky je tam napsane , ze kdo ma vyhradu at mi to napise a nejlepe kdyby mi sdelil s kym by asi chtel byt ( to neudelal ani jeden stezovatel) , nebo s kym se domluvil.
Nekteri na moji zadost tady na foru mi napsali osazeni a dle toho jsem je umistil... ostatni se na to ,,vykvakli,, a ted mi pisou , ,,vselijake,, narazky....
Vse jsem se snazil napsat vzdy s dostatecnym casem a nekdo i psal proc to resim tak dopredu.......
Aby mohlo vse byt v poradku , na zadost majitele hotelu chtel po me abych se dostavil a vymyslel s nim kdo s kym bude na pokoji....
Proto sem tam jel a vse domluvil.....
To ze ma pokoj kazdy jako ma , je veci meho rozvazeni ! pokud jsem to udelal blbe a mate averzi vuci dane osobe s kterou jste na pokoji tak mi to napiste slusne, nebo se s nekym rychle domluvte s kym chcete byt a ja to cele predelam znovu.......
Nechat neco az prijedete a jednotlive se vas snazit nejak ubytovat uznejte ze prece nejde............
dekuji za pochopeni.
To Toretto - mam labradora , ale radsi jej tam neberu

To ALL - prosím vás začinají mi docházet síly s rozmistováním členů a jejich stižnostmi , že ten nechce byt s tim a naopak......¨
Jsme sakra na jedny lodi a verte , ze ten seznam jsem delal s nejvetsi peclivosti at se snesete a kdo si myslim , ze se njakym zpusobem zna.
Taky je tam napsane , ze kdo ma vyhradu at mi to napise a nejlepe kdyby mi sdelil s kym by asi chtel byt ( to neudelal ani jeden stezovatel) , nebo s kym se domluvil.
Nekteri na moji zadost tady na foru mi napsali osazeni a dle toho jsem je umistil... ostatni se na to ,,vykvakli,, a ted mi pisou , ,,vselijake,, narazky....
Vse jsem se snazil napsat vzdy s dostatecnym casem a nekdo i psal proc to resim tak dopredu.......
Aby mohlo vse byt v poradku , na zadost majitele hotelu chtel po me abych se dostavil a vymyslel s nim kdo s kym bude na pokoji....
Proto sem tam jel a vse domluvil.....
To ze ma pokoj kazdy jako ma , je veci meho rozvazeni ! pokud jsem to udelal blbe a mate averzi vuci dane osobe s kterou jste na pokoji tak mi to napiste slusne, nebo se s nekym rychle domluvte s kym chcete byt a ja to cele predelam znovu.......
Nechat neco az prijedete a jednotlive se vas snazit nejak ubytovat uznejte ze prece nejde............
dekuji za pochopeni.
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Nevim no, par srazu uz probehlo a zatim stim nebyl nikdy problem...GeorgosAc píše:Nechat neco az prijedete a jednotlive se vas snazit nejak ubytovat uznejte ze prece nejde............
třeba fungovalo, ale když je to daný tachle tak nevim v čem je problém to nějak udělat, stejně budou večer všichni chlastat, tak jim pak bude jedno kde usnou, každej je snad schopnej se s někym domluvit, nebo prostě ustát 2 noci s kymkoliv.....

Upřímně řečeno já bych si takovouhle megaakci na triko fakt nevzal, protože vim, že na to nemám, takže jsem spokojenej s tim co je a dokonce se i velice těšim... Stačilo mi organizovat mnohem menší srazy, možná bysi všichni "chytráci" mohli uvědomit, že je docela oser furt řešit hovadiny typu - jedu/nejedu/jedu/ a nakonec stejně nejede... Nejjednodušší je asi dát věc jako hotovou a pak se lidi buď podřídí nebo nejedou, ale Řízek to udělal tak, že nám dal možnost volby, která se mu vrací akorát tak tim, že všichni remcaj co se jim nelíbí..
-
- Kontaktovat uživatele:
že seš asi debil protože jsi nám to chtěl udělat co nejvíc na míru..GeorgosAc píše:co ti na tohle mám říct ?Lukas H. píše:Nevim no, par srazu uz probehlo a zatim stim nebyl nikdy problem...GeorgosAc píše:Nechat neco az prijedete a jednotlive se vas snazit nejak ubytovat uznejte ze prece nejde............

nevim do jaký míry se Lukas zůčastnil organizace, ale pokud nezůčastnil, tak to je komentář za všechny prachy..