Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jinak GeorgosiAc napsal jsi mě u grilu tučně, ale myslim že až tam budu s Rudou, tak to bude obráceně 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
George_D píše:Jinak GeorgosiAc napsal jsi mě u grilu tučně, ale myslim že až tam budu s Rudou, tak to bude obráceně
no tučně , protože ses hlásil...... RuDa te jen bude hlidat abys to všechno nesežral !
a ja ti do toho budu blbě kecat akorát.... a dalšich 70 lidí.

ještě že je gril na 60 porcí najednou ........ máš se na co těšit... ješte musím zajet pro wagon uhlí

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:George_D píše:Jinak GeorgosiAc napsal jsi mě u grilu tučně, ale myslim že až tam budu s Rudou, tak to bude obráceně
no tučně , protože ses hlásil...... RuDa te jen bude hlidat abys to všechno nesežral !
a ja ti do toho budu blbě kecat akorát.... a dalšich 70 lidí.![]()
ještě že je gril na 60 porcí najednou ........ máš se na co těšit... ješte musím zajet pro wagon uhlí
ja nikoho hlidat nebudu..... ja si dam jen zelena, rum..... rum, rum, rum..... zelena, rum.... pár pivánků a HURÁ YES YES!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:GeorgosAc píše:George_D píše:Jinak GeorgosiAc napsal jsi mě u grilu tučně, ale myslim že až tam budu s Rudou, tak to bude obráceně
ja nikoho hlidat nebudu..... ja si dam jen zelena, rum..... rum, rum, rum..... zelena, rum.... pár pivánků a HURÁ YES YES!
GeorgeAC:To určitě, já se nikam nehlásil, já psal že bych se toho možná ujmul a pak mi psal Rudosh že to s tebou vyjednal a jsme Grilmani, tak co máš na to říct??? No beru to, bude prdel

Rudosh: Jo, jo zelenou dáme, už jsem to připravil

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
George_D píše:RuDoSh píše:GeorgosAc píše:[quote="George_D"]Jinak GeorgosiAc napsal jsi mě u grilu tučně, ale myslim že až tam budu s Rudou, tak to bude obráceně
GeorgeAC:To určitě, já se nikam nehlásil, já psal že bych se toho možná ujmul a pak mi psal Rudosh že to s tebou vyjednal a jsme Grilmani, tak co máš na to říct??? No beru to, bude prdel

Rudosh: Jo, jo zelenou dáme, už jsem to připravil

nevykrucuj se

a nezapomen si vzít nádobíčko a zástěru.......