Maikl píše:To by me zajimalo kdo na me zbyde... Nikoho neznam a nikdo nezna me...Po kolika za sou ty pokoje...?
pokoje jsou různé...... a neboj , že nikoho neznáš...... taky jsem jel poprvé a nikdy na to nezapomenu..... že LOPOLO......

GeorgosAc píše:Maikl píše:To by me zajimalo kdo na me zbyde... Nikoho neznam a nikdo nezna me...Po kolika za sou ty pokoje...?
pokoje jsou různé...... a neboj , že nikoho neznáš...... taky jsem jel poprvé a nikdy na to nezapomenu..... že LOPOLO......
patras píše:GeorgosAc píše:Maikl píše:To by me zajimalo kdo na me zbyde... Nikoho neznam a nikdo nezna me...Po kolika za sou ty pokoje...?
jenze ty ses lidovej vypravec takze jsi nas dostal napoprve....
RuDoSh píše:100RM píše:Ja idem takisto prvy krat. Chvalabohu idem aj so zenskou, takze aj keby nahodou, sam tam nebudem
90% lidi co jedou se zenskou jsou celou dobu se zenskou..... takze asi budes sam....... teda se zenskou.....![]()
100RM píše:RuDoSh píše:100RM píše:Ja idem takisto prvy krat. Chvalabohu idem aj so zenskou, takze aj keby nahodou, sam tam nebudem
90% lidi co jedou se zenskou jsou celou dobu se zenskou..... takze asi budes sam....... teda se zenskou.....![]()
No sak snad tam este nejake zenske budu, ne ? Zeby som ju odlozil...
GeorgosAc píše:100RM píše:RuDoSh píše:[quote="100RM"]Ja idem takisto prvy krat. Chvalabohu idem aj so zenskou, takze aj keby nahodou, sam tam nebudem
No sak snad tam este nejake zenske budu, ne ? Zeby som ju odlozil...
patras píše:GeorgosAc píše:Maikl píše:To by me zajimalo kdo na me zbyde... Nikoho neznam a nikdo nezna me...Po kolika za sou ty pokoje...?
jenze ty ses lidovej vypravec takze jsi nas dostal napoprve....
GeorgosAc píše:BigZee píše:Chci se zeptat, když dojedu v sobotu, tak bude někde sraz "místo" odkud se pojede na spanilku?? protože bude i hodně lidi co dojedou jen v sobotu ? Snad![]()
.
Nebo se pojede rovnou od hotelu??
![]()
díky za odpověd
samozřejmě , že se pojede od hotelu , protože tam bude asi většina lidí a aut. Trasu a plán spanilé jízdy sleduj v tématu výše. snad ji dám do kupy během tohoto následujícího týdne.