Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

MORD Session 2006 - cesta na místo 28.7.------ důležité ----

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Aktuální seznám účastníků je v tématu výše , prosím ještě jednou kdo nepojede a je na seznamu at uvolni místo čekatelům kteří čekají v pořadníku.

Tak a ted k cestě.
Já s pár členy pojedeme už ráno chystat , tudíž -

NAVRHUJI :

sraz všech , nebo většiny v danou hodinu v OLOMOUCI u McDonaldu na parkovišti u TESCA (bývalý Carrefour) kolem 15.00hod.

z tama vede cesta následovně : z Olomouce po dálnici na Hranice na Moravě(na Ostravu) , v Hranicích odbočit na Valašské Meziříčí a ve Valašském Meziříčí na 2kruhovém objezdu hned za mostem do leva směr Rožnov pod Radhoštěm. Po přijetí do Rožnova pod Radhoštěm se dáte na 1. světelné za autobusovým nádražím doprava - směr Hutisko , Velké Karlovice. V podstatě jedete pořád po hlavní jen v Hutisku je odbočka na Velké Karlovice a tam už zase pořád po hlavní.... Po vyjetí až na samý vrchol Soláně pojedete mírně z kopce a po PRAVÉ straně bude 2m vlajka s logem BMW. Hotel je po pravé straně 1sjezd a 2sjezd cca 150m níže , budemem vás korigovat na zaparkování nejdříve 1.část , zbytek budemem navádět níže.

kdo pojede z jinama , at mi zavolá kdyby měl problém , ale je to u hlavní cesty. Sjíždění k hotelu je trošku pomalejší , je prudké , tudíž s tím počítejte při příjezdu..........

co se týče spanilé jízdy bude v sobotu.výjezd kolem 15,00 ( az vetsina vystrízliví) , cestu a směr ještě musím promyslet. kolik cca km zvládnete ? :P
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

Vim furt otravuju :lol: , ale nechci jet celou cestu do Olomouce sam... Tak by mi docela bodlo kdyby to někdo bral přes Mladou Boleslav... A tam bych se k nemu (k nim) připojil...

ps: možná bych mohl dorazit i do Prahy...
Slid

#3 Příspěvek od Slid »

Maikl píše:Vim furt otravuju :lol: , ale nechci jet celou cestu do Olomouce sam... Tak by mi docela bodlo kdyby to někdo bral přes Mladou Boleslav... A tam bych se k nemu (k nim) připojil...

hele já jedu od Liberce a v Jičíně mám sraz s kámošem čili můžem dát někde sraz :wink:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

Slid píše:
Maikl píše:Vim furt otravuju :lol: , ale nechci jet celou cestu do Olomouce sam... Tak by mi docela bodlo kdyby to někdo bral přes Mladou Boleslav... A tam bych se k nemu (k nim) připojil...

hele já jedu od Liberce a v Jičíně mám sraz s kámošem čili můžem dát někde sraz :wink:

No to by bylo fááájn... pak se nak domluvime blíž... :cool2: :driver:
100RM

#5 Příspěvek od 100RM »

No ja tam pojdem z dovolenky zo Slovenska, takze asi z opacneho smeru. Dufam ze to najdem. Keby som mal megaproblem, tak ti Georgos zavolam. Ale hubu mam velku a dufam, ze aspon niekto okolo si vsimne zvyseny vyskyt baworakov a navedie ma, kam vsetky tie masinky sli :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

se pripojim ve Valmezu.... ted nemam nervy na to srat se pres Olomouce a pak jeste 100km v kolone :-)

Takze Zlin-Vsetin-VALMEZ..... jede nekdo stejne? :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

mozna se vys. i na ten Vsetin-Valmez a pojedu nejkratsi cestou....
Pavel H

#8 Příspěvek od Pavel H »

Jedu z Prahy nekdy pred obedem.
Misa Moderátor
Moderátor

#9 Příspěvek od Misa Moderátor »

Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti :smich:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Pavel H

#10 Příspěvek od Pavel H »

Misa píše:Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti :smich:

Jenze vy jedete dalnici :-(
lupik

#11 Příspěvek od lupik »

Pavel H píše:
Misa píše:Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti :smich:

ne, oni jedou na gangsterskej RAP 8) 8) 8)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pavel H píše:

Pavle , od jizdy do Mostu s tebou sem si vsiml ze nejezdis dalnici , mas osobni averzi , nebo se ti nechce platit za dalnicni znamku pri stavu nasich cest ? :P
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

J asi pojedu sam po praci, drive jak v 17hod z prahy nevyjedu :-(
Pavel H

#14 Příspěvek od Pavel H »

GeorgosAc píše:
Pavel H píše:

Pavle , od jizdy do Mostu s tebou sem si vsiml ze nejezdis dalnici , mas osobni averzi , nebo se ti nechce platit za dalnicni znamku pri stavu nasich cest ? :P

Vždy? už jsem Ti to říkal cestou do Mostu. Je to nejen averze,ale i ta bezmocnost,když se tam nějakej moula vyseká a já musím x hodin trčet než to švestky odkliděj. Nemluvě o řidičích jedoucích v levém pruhu a ne a ne uhnout...a ta nuda...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pavel H píše:
GeorgosAc píše:
Pavel H píše:[quote="Misa"]Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti :smich:

Vždy? už jsem Ti to říkal cestou do Mostu. Je to nejen averze,ale i ta bezmocnost,když se tam nějakej moula vyseká a já musím x hodin trčet než to švestky odkliděj. Nemluvě o řidičích jedoucích v levém pruhu a ne a ne uhnout...a ta nuda...[/quote]

no to sem uz zapomel.... jinak D1 je naprosto uzasna dalnice bez jakehokoli omezeni....... nasadis 130/h a jedes.........80... :lol: :lol: :lol:
100RM

#16 Příspěvek od 100RM »

Jj, tiez mam radsej lokalky a cesty cez les a tak...ale teraz ma zas na druhej strane sere vsade ta blba 50ka a na vela miestach mimo obce rozne obmedzenia a samozrejme kretenski soferi, ktori idu radsej 40 ako na 50ke 52 :mad:
7er. True definition of luxury. Yours.
320i
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od 320i »

bral bych ten sraz u mekace ale jestli je tady http://www.mapy.cz/?query=id%3Apremise% ... izIds=none tak nevim nevim co bude horši najit...aspon z ty mapy mi prijde dost hluboko ve meste..jinak se spanilou jizdou je mi to vcelku putna...tenhle vikend jsem mel chvilku, tak jsem se jel projet a relax jizdou jsem za chvili zjisstil ze tam mam 70km...kdyz budou spravna panoráámata tak kilo bude ok...ale to pisu ted jelikoz nestrizlivim...nechal bych tomu volny prubeh a vymyslel vice tras(ruzne delky dle stavu ridicu) :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od skautik Čestný člen »

je to tady Loc: 49°34'24.25"N,17°13'46.56"E

ulice kafkova
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

320i píše:bral bych ten sraz u mekace ale jestli je tady http://www.mapy.cz/?query=id%3Apremise% ... izIds=none tak nevim nevim co bude horši najit...aspon z ty mapy mi prijde dost hluboko ve meste..jinak se spanilou jizdou je mi to vcelku putna...tenhle vikend jsem mel chvilku, tak jsem se jel projet a relax jizdou jsem za chvili zjisstil ze tam mam 70km...kdyz budou spravna panoráámata tak kilo bude ok...ale to pisu ted jelikoz nestrizlivim...nechal bych tomu volny prubeh a vymyslel vice tras(ruzne delky dle stavu ridicu) :D

nemystifikuj ! McDonaldu mame vic ,
Takže jedná se o McDonald u TESCA (bývalý Carrefour)

od Brna se za Prostějovem , těsně před Olomoucí dáte na sjezd HRADEC KRÁLOVÉ - CENTRUM (je to sjezd hned za kopcem za červenou benzínou)
pak pořád na centrum a budete mít sjezd doprava na Obchodní centrum , podjedete tu dálnicí doleva a po50m bude McDonald doprava )

Od Hradce - po příjezdu do OL , za velkým kruhovým objezdem pojedete pořád rovně dokud neuvidíte sjezd na BRNO , sjedete a po cca 450m bude za svetelnou krizovatkou benzina ÖMW, na ni vjedete a vjedete na jednosměrku , na konci ní se dáte doprava a u Mc už budete mít po pravé ruce.
castro
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od castro »

Sem pro.... :wink:
Odpovědět