Fikop píše:
jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
Fikop píše:
jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
OK to skousnu taky DnB bude super
Jedině FnC
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
Fikop píše:
OK to skousnu taky DnB bude super
Jedině FnC
Děkuji Jirkovi že mě nazval DydžeJem Ale věci se maj tak že nejsem DJ, budu mít jen nastarost aby tam něco hrálo, myslím že tam bude hrát DJ NÁHODA z WinAmpu je to típek co se pouští tlačítkem Shuffle Ale výběr necháme hlavně na vašich CDčkách.
Děkuji Jirkovi že mě nazval DydžeJem Ale věci se maj tak že nejsem DJ, budu mít jen nastarost aby tam něco hrálo, myslím že tam bude hrát DJ NÁHODA z WinAmpu je to típek co se pouští tlačítkem Shuffle Ale výběr necháme hlavně na vašich CDčkách.
NA našich CD-čkách?
Momentálně mám 63GB hudby....tak přemejšlím, jak to dostanu na cd
NA našich CD-čkách?
Momentálně mám 63GB hudby....tak přemejšlím, jak to dostanu na cd
OK, výběr nechám na vaších mp3kách které si doneseta na FLASH CARDá, EXTERNAL USB DISCKách, a jiných velkokapacitních přenosných médiích......
šak já na to taky nejsem zvědavý jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?