Kalousi , sendni mi na SZ vase osazenstvo.....mkalous píše:Dobrá..... Jsem proT.o.m. píše:jasan, tak platímkalous píše: Tak to vypadá, že budem sdílet pokoj s T.O.M.em a jeho milou.....
Jseš pro?
Vedoucí, vedoucí (GeorgosAc), píšeš si nás??????
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe už mizí lidi a ještě k tomu ženský, si tam snad dovezu tu svojí 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
OK, takže si ho zamlouvam na sobotu

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Fenri píše:Jo?George_D píše:Ty voe už mizí lidi a ještě k tomu ženský, si tam snad dovezu tu svojíUvědomuješ si,že jsi se mnou na pokoji?
![]()
![]()
No už pro tu zábavu tě sledovat jak jsi na ní krátkej bych jí vzal

Jsem zpět - takže nám odstoupil z osobnich duvodu DEJK55 s pritelkyni , tudiz se uvolnily 2 mista !!!!!!!!
pište pokud mate zajem , urcite brzy nebudou , potrebuji to uzavrit a prosim vsechny na seznamu na 1.strane , pokud si to nekdo rozmyslel at me IHNED kontaktuje at uvolnim misto cekatelum
seznam odvazim pristi tyden , tudiz do stredy pls , kdo si to rozmyslel at napise .
řízek
pište pokud mate zajem , urcite brzy nebudou , potrebuji to uzavrit a prosim vsechny na seznamu na 1.strane , pokud si to nekdo rozmyslel at me IHNED kontaktuje at uvolnim misto cekatelum

seznam odvazim pristi tyden , tudiz do stredy pls , kdo si to rozmyslel at napise .
řízek
samozřejmě , že se pojede od hotelu , protože tam bude asi většina lidí a aut. Trasu a plán spanilé jízdy sleduj v tématu výše. snad ji dám do kupy během tohoto následujícího týdne.BigZee píše:Chci se zeptat, když dojedu v sobotu, tak bude někde sraz "místo" odkud se pojede na spanilku?? protože bude i hodně lidi co dojedou jen v sobotu ? Snad![]()
.
Nebo se pojede rovnou od hotelu??
![]()
díky za odpověd