Kdo je u tebe buzna??? Heleeeee,chces pesti sejre???Chces prakem do brnavky ty truhliku???Co???Mas zanet mozkovych blan troubo???Mas,vid hele...patras píše:ja nevim s kym budu na pokoji ... pokud tam bude spat malda a sobeslav .. tak budu mit strach o svoji prdelsou to strasny BUZNY
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Tak já budu klidně s tebou, v Jincích nám to na tý manželský posteli určitě slušeloFenri píše:Já též.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 

patras 
							 - Čestný člen
 - Klubové ID: 7
 - Kontaktovat uživatele:

jo jasny ....Sobeslav píše:Něco se ti nelíbilo na našem tanečkupatras píše:ja nevim s kym budu na pokoji ... pokud tam bude spat malda a sobeslav .. tak budu mit strach o svoji prdelsou to strasny BUZNY
![]()
![]()
![]()
![]()
Malda má smulu--jedu tam s mladou takže se budu venovat jí.Mladá a malda je podobný,ale určite si je nespletu![]()
takze rizku !!! ... na pokoji budu ja s hankou a sobeslav s vercou .. zarid to !!! mame domluvenej grupac
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET

tak to abych moc nechlastalpatras píše:jo jasny ....Sobeslav píše:Něco se ti nelíbilo na našem tanečkupatras píše:ja nevim s kym budu na pokoji ... pokud tam bude spat malda a sobeslav .. tak budu mit strach o svoji prdelsou to strasny BUZNY
![]()
![]()
![]()
![]()
Malda má smulu--jedu tam s mladou takže se budu venovat jí.Mladá a malda je podobný,ale určite si je nespletu![]()
takze rizku !!! ... na pokoji budu ja s hankou a sobeslav s vercou .. zarid to !!! mame domluvenej grupac
prožívám taky stejnou hrůzu jako tymkalous píše:Je ještě nějakej samostatnej pár?
Že bych se k nim prifařil se svojí partnerkou
Podle tohodle psaní bych se asi bál spát na pokoji s určitejma týpkama......))))))
taky hledám nějakej pár ... kdyby si takovej rudosh nebo bombi v noci omylem sedl na moji mladou, tak se mu zarazí mezi půlky a najde jí, az si bude vytírat prdel
No ja to tak vidim ze my so zenskou sme samostatny par - takze ponuky semT.o.m. píše:prožívám taky stejnou hrůzu jako tymkalous píše:Je ještě nějakej samostatnej pár?
Podle tohodle psaní bych se asi bál spát na pokoji s určitejma týpkama......))))))
![]()
![]()
taky hledám nějakej pár ... kdyby si takovej rudosh nebo bombi v noci omylem sedl na moji mladou, tak se mu zarazí mezi půlky a najde jí, az si bude vytírat prdel
- 
				mkalous
 - Klubové ID: 64
 - Kontaktovat uživatele:

Tak to vypadá, že budem sdílet pokoj s T.O.M.em a jeho milou.....T.o.m. píše:prožívám taky stejnou hrůzu jako tymkalous píše:Je ještě nějakej samostatnej pár?
![]()
![]()
Jseš pro?
jasan, tak platímkalous píše:Tak to vypadá, že budem sdílet pokoj s T.O.M.em a jeho milou.....T.o.m. píše:prožívám taky stejnou hrůzu jako tymkalous píše:Je ještě nějakej samostatnej pár?
![]()
![]()
Jseš pro?
- 
				mkalous
 - Klubové ID: 64
 - Kontaktovat uživatele:

Dobrá..... Jsem proT.o.m. píše:jasan, tak platímkalous píše:Tak to vypadá, že budem sdílet pokoj s T.O.M.em a jeho milou.....T.o.m. píše: prožívám taky stejnou hrůzu jako ty![]()
![]()
Jseš pro?
Vedoucí, vedoucí (GeorgosAc), píšeš si nás??????
No nic ? Ziadny par ? Tak ok, nemusi to byt mix par...kludne zoberiem aj dve zenske100RM píše:No ja to tak vidim ze my so zenskou sme samostatny par - takze ponuky semT.o.m. píše:prožívám taky stejnou hrůzu jako tymkalous píše:Je ještě nějakej samostatnej pár?
![]()
![]()
taky hledám nějakej pár ... kdyby si takovej rudosh nebo bombi v noci omylem sedl na moji mladou, tak se mu zarazí mezi půlky a najde jí, az si bude vytírat prdelA ziadne prasce
![]()
![]()
![]()
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Klidně, rendla jsem měl takže klidně popovídáme o kvalitních ložiskách a nápravách, ale budeš muset chlastatLukas H. píše:Ja bych sel, pokecame Georgem o Renaultech a bude fun...Fenri píše:Fajn,koho do party?George_D píše: Tak já budu klidně s tebou, v Jincích nám to na tý manželský posteli určitě slušelo

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Jj ja si zase rad popovidam o kvalitach silentbloku a cepu na e36ce taky jsem ji mel..George_D píše:Klidně, rendla jsem měl takže klidně popovídáme o kvalitních ložiskách a nápravách, ale budeš muset chlastatLukas H. píše:Ja bych sel, pokecame Georgem o Renaultech a bude fun...Fenri píše: Fajn,koho do party?![]()
N54 PWR