Lukas H. píše:Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi... Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek..
Jéé ty voe takže tu zase bude pět stránek debaty s JFK a Lopolem
Misa píše:
No že ten chlapík s M3 ti uhnul jen proto páč se mu zrovna chtělo srát, že ty jsi měl problém držet krok s 328, a tak podobně jako vždycky
Ale jinak samozřejmě gratulace k dobrému výkonu
O chlapika v M3 az tak nejde, to mohl bejt loser kterej byl poprve na okruhu... Ja mel cas 2:05 takze vsem tem s horsim casem se chtelo srat .. Diky, dneska konecne vse fungovalo tak jak melo...
to uz citujes sam sebe? .. Jel si na slickach? Kde jsou vysledky? Jakej cas mel Radek?
Lukas H. píše:
O chlapika v M3 az tak nejde, to mohl bejt loser kterej byl poprve na okruhu... Ja mel cas 2:05 takze vsem tem s horsim casem se chtelo srat .. Diky, dneska konecne vse fungovalo tak jak melo...
to uz citujes sam sebe? .. Jel si na slickach? Kde jsou vysledky? Jakej cas mel Radek?
Koukam ze jo.. Jsem mel vcera za celej den fakt dost, to vedro je fakt hrozny.. Jj jasne ze jsem jel na slickach, bez nich bych tam uz nejel... Nevim kolik mel cas Radek, bohuzel nemel kameru a ani mu to nikdo nestopoval... Jen rikal ze kdyz jsem ho predjel tak kdyz vjizdel na cilovku tak me za tri kola nevidel a cilovku jedu zhruba 20s, takze myslim ze jezdil kolem 2:12...
Speedy píše:Porovnej cas te casti ostryho kola s casem, kdyz jsi jel sam
Nevim jak to myslis, to chces porovnavat cas na pul kola a pak ho nasobit dvema, nebo? Ostre jsme jeli az od te zatacky pod matadorem co k ni sjizdis s kopce a hned zase do kopce a konec cilovka, pak jsem te predjel...
Nic proti Luky ale už mě s tim věčnym debatovánim o Cliu jak nejlíp jede vážně sereš, jsme tu na bmwklubu, tak se pojdme bavit jak zajely BMW a ne namistrovaná nákupní taška To je furt dokola, proč to nechodíš cpát na renault klub, kolik si zas pojel baworáků
Jinak k času gratuluji ten je slušnej, ale to asi tak vše
George_D píše:Nic proti Luky ale už mě s tim věčnym debatovánim o Cliu jak nejlíp jede vážně sereš, jsme tu na bmwklubu, tak se pojdme bavit jak zajely BMW a ne namistrovaná nákupní taška To je furt dokola, proč to nechodíš cpát na renault klub, kolik si zas pojel baworáků
Jinak k času gratuluji ten je slušnej, ale to asi tak vše
To je dobre ze te to sere, normalnim lidem to je totiz u prdele...