To jo a začíná ovceFenri píše:Tady končí prdel,pičo...
hele a proč to sem jako píšeš už tedGeorgosAc píše:TAK vecerni opekani - 2xspekacek , chleba , hořčice - 50,- Kč / porce
to je jedna porce , kdo kolik bude chtit , tak pri prijezdu pri ubytovani bude hlasit a dostane kolik potrebuje.....
tzn - budu mit hlad vecer jako prase... chci 2 porce ( 4ks spekacku , chleby , horcice) .... vytahnu 100,- a dostanu na co mam chut
zrejme si me nepochopil , at tam neni zmatek tak se sestrenice postara at mame co opekat. Moje iniciativa navic.Sobeslav píše:hele a proč to sem jako píšeš už tedGeorgosAc píše:TAK vecerni opekani - 2xspekacek , chleba , hořčice - 50,- Kč / porce
to je jedna porce , kdo kolik bude chtit , tak pri prijezdu pri ubytovani bude hlasit a dostane kolik potrebuje.....
tzn - budu mit hlad vecer jako prase... chci 2 porce ( 4ks spekacku , chleby , horcice) .... vytahnu 100,- a dostanu na co mam chut![]()
já budu mit určite taky hlad jako prase,ale do ty doby to zapomenu jak si to mám objednávat a budu tam stat jak píča co nevi kolik špekáčku vlastne dostane
![]()
Nepsal jsi ze je to ubytovani i s jidlem?GeorgosAc píše:TAK vecerni opekani - 2xspekacek , chleba , hořčice - 50,- Kč / porce
tzn - budu mit hlad vecer jako prase... chci 2 porce ( 4ks spekacku , chleby , horcice) .... vytahnu 100,- a dostanu na co mam chut
a nechces v cene jeste aby te preblafl muj pes ?Lukas H. píše:Nepsal jsi ze je to ubytovani i s jidlem?GeorgosAc píše:TAK vecerni opekani - 2xspekacek , chleba , hořčice - 50,- Kč / porce
Fenri píše:Tyjo, to jedem na Václavák? - dva buřty za pade