nevim kolik to ma koni v zakladu.skautik píše:nejak spatne pocitas, ne?JaraX píše:a tech par mensich uprav da 180koni nahoru?dargon píše:ne zadne turbo nic takoveho proste jen karbonove sani a par mensich uprav hlavne ridici jednotka trosku upravena a cena trosku jindevsak ja kbudou fotky dam sem .) luxus
pod kapotou jen cistej blok motoru a vsude okolo prazdno
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Předběžný sraz BMW na moravě ve Šternberku 03.06.-04.06.2006
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
no to musely byt sakra větší,kosh píše:dvoris píše:Těch 280koní souhlasí,taky jsem tam byl ,ale ty úpravy trochu větší a dražší
doufám že se tady už nenajde takový najivní šašek, který si myslí že když přebrousí hlavu, da sani, vyfuk a čip tak dostane 100 koní

tak 10 k a to je štěstí[/quote
No motor jsem neviděl,ale myslím že je to ten samej co měl kdysi ve svý E30 Konček.Bez turba.

-
- Klubové ID: 238
Tak to nejsou upravy pomocí airboxu a par drobností ale pomalu´úpravy na limitu motoru sakradvoris píše:kosh píše:no to musely byt sakra větší,dvoris píše:Těch 280koní souhlasí,taky jsem tam byl ,ale ty úpravy trochu větší a dražší
doufám že se tady už nenajde takový najivní šašek, který si myslí že když přebrousí hlavu, da sani, vyfuk a čip tak dostane 100 koní![]()
tak 10 k a to je štěstí[/quote
No motor jsem neviděl,ale myslím že je to ten samej co měl kdysi ve svý E30 Konček.Bez turba.