Jestli to chceš riskovat...George_D píše:Jestli pojedu, vemu něco z domácí zahrádky, stejně tě to pošle spát. Musíš si nejdřív uvázat tkaničky, aby ti neustřelili keckyRuDoSh píše:raci dovezte z cech nejake drogy....
Fenri: Že bych byl zase s tebou na pokoji ??
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	----- SRAZ BMWKLUBU celorepublikový letní -------
- 
				xsun
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
mas to solidne osefonanyGeorgosAc píše:Takze o music se bude cely vikend starat - DJ FIKOP - venkovni
hlavni kamerman a jeho kameramani - Spielberg DARGON
( zaridi vice kamer , takze dobrovolnici pls hlasit se na pozice , nejlepe kdo ma sibr na voze)
At je pekny video.
a design samolepek vymysli a navrhne - Xsun !
jj, jeste ty kurvy co budou tancovat na stolech chybej..xsun píše:mas to solidne osefonanyGeorgosAc píše:Takze o music se bude cely vikend starat - DJ FIKOP - venkovni
( zaridi vice kamer , takze dobrovolnici pls hlasit se na pozice , nejlepe kdo ma sibr na voze)
At je pekny video.
ale asi bychom meli sahat mimo klub
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Nějakou Open Air Techno párty z kufru auta mohu taky poskytnout, ale nějaký disko hity, na to neni moje auto zvědavý 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 

Misa   
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Rodilej managerGeorgosAc píše:Takze o music se bude cely vikend starat - DJ FIKOP - venkovni
At je pekny video.
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC

ex E36 316iCompact & E36 325iC
- 
				Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
šak já na to taky nejsem zvědavýRuDoSh píše:moje usi taky neGeorge_D píše:Nějakou Open Air Techno párty z kufru auta mohu taky poskytnout, ale nějaký disko hity, na to neni moje auto zvědavý
Neni lepsi ticho?Fikop píše:šak já na to taky nejsem zvědavýRuDoSh píše:moje usi taky neGeorge_D píše:Nějakou Open Air Techno párty z kufru auta mohu taky poskytnout, ale nějaký disko hity, na to neni moje auto zvědavýjsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
N54 PWR

to je fakt, na chlupaty chalany se koukat nemusimMartinéz píše:jj, jeste ty kurvy co budou tancovat na stolech chybej..xsun píše:mas to solidne osefonanyGeorgosAc píše:Takze o music se bude cely vikend starat - DJ FIKOP - venkovni
At je pekny video.
ale asi bychom meli sahat mimo klub
- 

matal   
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Jsem taky pro TICHO..Lukas H. píše:Neni lepsi ticho?Fikop píše:šak já na to taky nejsem zvědavýRuDoSh píše: moje usi taky nejsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..