a tobě až budeš šukatHonza-net píše:Jen si z toho dělejte prdel! ..a? vám na okruhu prdne guma![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Cesta na okruh
- 
				CharlitoCZ
 - Klubové ID: 541
 - Kontaktovat uživatele:

to jsme "videli" jak se s tim nesral....GeorgosAc píše:no rene se s tim asi srat nebude.......Lukas H. píše:To budete mit celkem na knop aby jste tam byli na tech 15hod, jen pres prahu muzete jet hodku...M3maniac píše:Tak kdo z moravy může jet až později,tak srazík emek 12,15 na shellce za brnem na D1
to neres, radeji si napis na zapesti co mas za auto... jsem si vsiml ze s tim mas problem si vzpomenoutsumachr píše:A v kolik že je ten sraz u Mekáče na Evropský?CharlitoCZ píše:ODJEZD Z PRAHY VE 13:00 NA PARKOVIŠTI U MCD NA EVROPSKÝ (DIVOKÁ ŠÁRKA) KONEC TRAMVAJÍ 26ATD.. NA ZAČÁTKU TÉMATU JE MAPA
Honza-net:
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Bylo to celkem fajn, klouzalo to jako prase. Nedokázal jsem vyjet ze zatáčky aniž bych to neprohrabal, takže mě to sere, chtěl jsem sucho. Tak kdy to zopakujem na suchu??  

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- bergos
 - Klubové ID: 159

kdyby se náhodou někomu podařilo vyblejsknout moje kombi, jen se nestyďte a ukažte své dílo. 
poslat na: bergos@seznam.cz Díky

poslat na: bergos@seznam.cz Díky
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
- 
				Pavel H
 - Klubové ID: 98

Tak mých 133 fotek je na http://www.pavel-horacek.net/displayima ... m=21&pos=0

jo to same kdyz sme jeli do prahy kamion musel predjizdet druhy kamion a vypadalo to tak ze jeden jede 80 a druhy 82km/hod pak to tak nema vypadat curacicastro píše:Skvělá akce, maximální spokojenost!!! Díky všem za organizejšn!
Výborná cesta tam i zpět, dálniční známku už si nikdy nekoupim!
(cestou zpět opětjedna Vochcávka musela předjet a vesrat se mezi naší minikolonku dvou 36tek aby po 100 metrech odbočila...
)
no my jsme nikdy takovej problem nemeli, priste jedine po dalnicidargon píše:jo to same kdyz sme jeli do prahy kamion musel predjizdet druhy kamion a vypadalo to tak ze jeden jede 80 a druhy 82km/hod pak to tak nema vypadat curacicastro píše:Skvělá akce, maximální spokojenost!!! Díky všem za organizejšn!
Výborná cesta tam i zpět, dálniční známku už si nikdy nekoupim!
(cestou zpět opětjedna Vochcávka musela předjet a vesrat se mezi naší minikolonku dvou 36tek aby po 100 metrech odbočila...
)