posli radsi love za clenstvi a dostanes novouKlakson píše:coe pičo, nic nedorazilo voe a to Dežo vybral všechny schránkyLukas H. píše:Co kecas moore?Klakson píše:jo a jak k tomu přijdu, když jsem zaplatil, členem jsem a kartičku jsem nedostal, bude nějaká jiná kontrola? než podle kartičky?Jseem ti ji poslal postou uz pred pul rokem...
, pošlu ti SZ
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	MOST okruh 18.5.2006
- 

patras 
							 - Čestný člen
 - Klubové ID: 7
 - Kontaktovat uživatele:

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET

- 
				Klakson
 - Klubové ID: 66
 - Kontaktovat uživatele:

vždy? už jsem platil, to je jako zase jo, na novej rok jo? nebo copatras píše:posli radsi love za clenstvi a dostanes novouKlakson píše:coe pičo, nic nedorazilo voe a to Dežo vybral všechny schránkyLukas H. píše: Co kecas moore?Jseem ti ji poslal postou uz pred pul rokem...
, pošlu ti SZ
jo a mas jezdit na srazy tam by sis ji vyzvedl osobne sejto
- 
				Fikop
 - Klubové ID: 444
 - Kontaktovat uživatele:

To že někomu do toho něco vleze se stát může.LOPOLO píše:10-20% sou placaci do vody a az prijde na vec tak jim do toho zcela neocekavane neco vleze, takze nakonec to bude asi uplne v pohode, par lidi se jeste prihlasi a nas akoratFikop píše:Hmm, jsem spočítal že už nás je skoro 30 kusu.
A s tím placením dopředu to myslíte jak? Když jsem členem BramborKlubu tak neplatím ne?
- 
				CharlitoCZ
 - Klubové ID: 541
 - Kontaktovat uživatele:

Tim ze reknes ze prijedes a pak neprijedes muzes pripravit klub o 400kc ktere by se vybrali od nekoho kdo v klubu neni... Asi bych to udelal formou vratnych zaloh...Fikop píše:To že někomu do toho něco vleze se stát může.LOPOLO píše:10-20% sou placaci do vody a az prijde na vec tak jim do toho zcela neocekavane neco vleze, takze nakonec to bude asi uplne v pohode, par lidi se jeste prihlasi a nas akoratFikop píše:Hmm, jsem spočítal že už nás je skoro 30 kusu.
A s tím placením dopředu to myslíte jak? Když jsem členem BramborKlubu tak neplatím ne?
N54 PWR

- 
				CharlitoCZ
 - Klubové ID: 541
 - Kontaktovat uživatele:

- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Tak jsem se konečně dokopal posla příkaz na BMWklub takže jak s tou zálohou, je mi to fuk jedu na 100% i kdyby auto nebylo, vemu jiný 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 
				Klakson
 - Klubové ID: 66
 - Kontaktovat uživatele:

jo! mě třeba ještě nic nepřišlo tak posílejte sejtaJFK píše:a asi by to chtelo doresit to obesilani clenu na nove platby na dalsi rok... vlezle zdarma by melo byt pro ty co budou mit zaplaceno a budou cleny v dobe konani akce, ne pro ty co na dalsi rok nezaplati a budou se ohanet tim ze loni byli cleny BMWKlubu...