Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Příbram 7.2.2006
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska je Pribram pod snehem opravdu solidne
To jen tak nesleze.. Nechcete nekdo dorazit o vikendu do Lhoty? Ja jezdim skoro kazdy den, vcera jsem lital cele odpoledne, byly uplne idealni podminky - mokro s takovou snehovou "kasickou", uz dostavam camaro do paznice
Dnes bude cela lhota pod snehem..
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
ze ses neukazal o vikendu...Martyn píše:Tak dneska je Pribram pod snehem opravdu solidneTo jen tak nesleze.. Nechcete nekdo dorazit o vikendu do Lhoty? Ja jezdim skoro kazdy den, vcera jsem lital cele odpoledne, byly uplne idealni podminky - mokro s takovou snehovou "kasickou", uz dostavam camaro do paznice
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Prijel jsem z Krkonos v 6 vecerRuDoSh píše:ze ses neukazal o vikendu...Martyn píše:Tak dneska je Pribram pod snehem opravdu solidneTo jen tak nesleze.. Nechcete nekdo dorazit o vikendu do Lhoty? Ja jezdim skoro kazdy den, vcera jsem lital cele odpoledne, byly uplne idealni podminky - mokro s takovou snehovou "kasickou", uz dostavam camaro do paznice
Jinak ted jsem se vratil ze lhoty a je to tam "zajimave" - nechapu cela Pribram pod snehem ale tam ho tolik neni, je to tam dost vyjezdene - kasicka, ale stejne to bylo fajn:o) Pro min. 6 hrnky super..