to se ti to machruje se 4x4martinVTS píše:ale furt sem tam letěl 2x rychlejš než tya pak nečekal hodinu než vyjedu z kluziště
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pribram drift 28.12.
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
martinVTS píše:co se čertíš, vždy? je to legrace, koukej dát cecilku dopucu aby byl twindriftJFK píše:aaa, Martin teprve vcera zjistil ze existuje neco jako je 4x4???martinVTS píše:ale furt sem tam letěl 2x rychlejš než tya pak nečekal hodinu než vyjedu z kluziště
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
jde o material nebylo co tocit takze toho moc nenilupik píše:když nejde, hmmm, tak mě třeba vadí kapičky na opticesumachr píše:blbost nejde o pocasilupik píše: jasný, sem viděl na fotkách, že počasí bylo fakt špatný na dobrý video
jinak se podivej na moje starsi videa a ty byli tocene take trebas za husteho snezeni a zadne kapicky jak pises rozhodne na optice nebyli
sumachr píše:jde o material nebylo co tocit takze toho moc nenilupik píše:když nejde, hmmm, tak mě třeba vadí kapičky na opticesumachr píše: blbost nejde o pocasi
jinak se podivej na moje starsi videa a ty byli tocene take trebas za husteho snezeni a zadne kapicky jak pises rozhodne na optice nebyli
co se certis, vzdyt to je legrace... a ja cecilku do pucu nedavam... dela se novej motor na slovensku a az bude tak bude. To vsechno ale vis, tak nechapu proc...martinVTS píše:co se čertíš, vždy? je to legrace, koukej dát cecilku dopucu aby byl twindriftJFK píše:aaa, Martin teprve vcera zjistil ze existuje neco jako je 4x4???martinVTS píše:ale furt sem tam letěl 2x rychlejš než tya pak nečekal hodinu než vyjedu z kluziště
nevim kdo co a kdy kde... ale neodolal jsem a stahnul ten vytvor po Praze... a)hudba imho MIMO b)tma jak v ruskym filmu c)snazil jsem se tam neco "najit", ale krome toho blokovani dopravy na kruhaku a vytvareni image "mladych ... v Bmw" ...lupik píše:Erzetka cup - zimní pohár ZAO --> byla úplně shit!!!
Noční drift Prahou --> stahuj tady
DC & LUPIK VIDEA
“Ability is what you're capable of doing.”
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
2Hanz: to video byl jen test stativu, takže to nebylo vůbec nic v porovnání s tím jak jezdíme na uzavřených okruzích, ale v normálním provozu si fakt nehodlam nic extra nebezpečnýho/zajímavýho dokazovat na zánovních běžnějch zimákách, který sem nechtěl úplně pohřbítHanz píše: nevim kdo co a kdy kde... ale neodolal jsem a stahnul ten vytvor po Praze... a)hudba imho MIMO b)tma jak v ruskym filmu c)snazil jsem se tam neco "najit", ale krome toho blokovani dopravy na kruhaku a vytvareni image "mladych ... v Bmw" ...mas pravdu, je to lepsi nez nic, ale nekdy je dobre si polozit otazku, zda neni nic lepsi nez toto
nekterejm lidem se to libilo, nekterejm ne, ale to je normalni, me je to volny
nekdy je dobre si polozit otazku proc tvorit offtopicy v tematu kam to vubec nepatri
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík