Já jsem jednou před Rudoshem řekl nebo napsal takovou blbost, protože mě nic jiného nenapadlo a pokaždé když napíšu ze srandy takovou hlášku, nezapře se - reaguje okamžitě
Ale ona to sranda bohužel není, ležet v mrazu pod autem a povolovat ulomený motor, aby se s autem vůbec dalo pohnout
Jawak píše:Já jsem jednou před Rudoshem řekl nebo napsal takovou blbost, protože mě nic jiného nenapadlo a pokaždé když napíšu ze srandy takovou hlášku, nezapře se - reaguje okamžitě
Ale ona to sranda bohužel není, ležet v mrazu pod autem a povolovat ulomený motor, aby se s autem vůbec dalo pohnout
Nic si z toho nedělej, nejsi sám, kdo má moc práce. Rudosh taky nepřijede.
Jawak píše:Já jsem jednou před Rudoshem řekl nebo napsal takovou blbost, protože mě nic jiného nenapadlo a pokaždé když napíšu ze srandy takovou hlášku, nezapře se - reaguje okamžitě
Nic si z toho nedělej, nejsi sám, kdo má moc práce. Rudosh taky nepřijede.
to me taky zajima .. nebot pojedu v sobotu rano z nachoda tak abych byl tak na 9 v praglu a pak do slanyho .. jelikoz se v praze vyznam asi jako vy v nachode tak bych treba nejakej hromadnej odjezd uvital se srazem nekde kde to znam
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Možná se v sobotu nasomruju někomu do auta, páč to vůbec nevypadá, že bych si mohla dovolit takovej luxus jako odejít na konci řádné pracovní doby domů