mám hold štěstí ne hodné kočky na rozdíl od Jawaka,ale já bych kdyby to nevyšlo neřek,že za to může kočka,ale že jsem kokot a že si za to můžu jen a jen sám takových zatáček jsem projel bokem stovky,ale hold se to žvejklo a to až hodně bych řek
aha...já na to pořád nemohl přijít.... dík,žes mi to objasnil to by mě ve snu nenapadlo ty volante
kurva Rendo tobe se neda nic rict Kde se ti to prosim te zvejklo kdyz jsou na silnici porad dve cary od prokluzujicich kol a na videu taky zadny zvejknuti neni videt? Ja myslim zes to jenom nestih srovnat coz se stava, ne?
aha...já na to pořád nemohl přijít.... dík,žes mi to objasnil to by mě ve snu nenapadlo ty volante
kurva Rendo tobe se neda nic rict Kde se ti to prosim te zvejklo kdyz jsou na silnici porad dve cary od prokluzujicich kol a na videu taky zadny zvejknuti neni videt? Ja myslim zes to jenom nestih srovnat coz se stava, ne?
Mě můžeš říct cokoli,žvejklo-jako že se to nepovedlo,jako že mě to překvapilo,žvejklo neměla bejt výmluva na žvejkačku na silnici na které to uklouzlo. Mě nedělá problém tu věřejně říct,že jsem to zkurvil a jen tak tak jsem to ukočíroval...No a jak bych to popsal? Prostě každá guma je jiná a můžu říct,že tyto pirelky p zero rosso držej jako svině,akdyž se zahřejou tak ještě svinštěji tzn.ctělo to vystřelit dopředu za každou cenu chapiš? A věř že byly z toho kruháče zahřáty až až.
jj,prostě pro alfetu jen dream teprve v emku člověk začne naplno milovat bmw myslím že tady někde začíná legrace se zadokolkou aniž by jste z motoru museli ždímat maximum a trápit ho jednou bych chtěl ochutnat 600ps na zadních kolech to si ani nedovedu představit (uvažovat při každém doteku plynu) snad jednou
jj,prostě pro alfetu jen dream teprve v emku člověk začne naplno milovat bmw myslím že tady někde začíná legrace se zadokolkou aniž by jste z motoru museli ždímat maximum a trápit ho jednou bych chtěl ochutnat 600ps na zadních kolech to si ani nedovedu představit (uvažovat při každém doteku plynu) snad jednou
jo, s timhle uplne souhlasim ... nebo pak permanentni mokro