Takže ti to zopakuju...ptal ses jestli bude k dispozici video...a já ti odpověděl že nevím,toď vše. Třeba já video dělat neumímGeorgosAc píše:diky za opdpoved. jsem myslel ,ze ty jediny budes vedet kdo to ma , kdyz si vsem rikal kdo ma kde jet s kamerou. tak sory.M3maniac píše:nevím,žádná kamera nebyla mojeGeorgosAc píše:René , kdyz ses u tech videi. bude k dispozici video ze srazu s tech vsech kamer ktere to tocily po ceste a tys je pred odjezdem organizoval. rad bych se na to nekde kouknul.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dnešní malé podujatí..
kapito. ja byl jeden z tech co meli tve cd na starost. a udelal jsem max. ale proste uz seru neco zarizovat v dobre vire , kdyz se na to jini vyserou.M3maniac píše:Takže ti to zopakuju...ptal ses jestli bude k dispozici video...a já ti odpověděl že nevím,toď vše. Třeba já video dělat neumímGeorgosAc píše:diky za opdpoved. jsem myslel ,ze ty jediny budes vedet kdo to ma , kdyz si vsem rikal kdo ma kde jet s kamerou. tak sory.M3maniac píše: nevím,žádná kamera nebyla moje![]()
a o zpracování mých asi 3-4amaterských DVD s M3 jsem prosil asi 4lidi,kteří mi řekli že jóó... každej to měl 2-3měsíce doma a stejně po roce nemám nic
chápu,že lidi maj dost svý práce ,proto se jim ani nedivím... není to lukrativní job,ale vždy jsem myslel že snad fanda...proto ti nedokážu odpovědět, kapíto?
-
Fenri
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
Ale jistě
M3mpeg1.mpeg
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
super diky moc uz sosamFenri píše:Ale jistěM3mpeg1.mpeg