m3maniku nechces mi toho mazla radeji za 1ook nechat nez to spatne skonci

Ne,nechciMaranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
m3maniku nechces mi toho mazla radeji za 1ook nechat nez to spatne skonci![]()
![]()
Pičí chlup? Tak to tam bylo ještě hafo místaM3maniac píše:Ne,nechciMaranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
![]()
ale přiznávám že to bylo na pičí chlup
já už jen čekal na ránu,ale díky bohu jsem to ukočíroval....jde o to že ty gumy co tam mám neskutečně drží.... takže mu musím víc naložit,když ho chci urvat a nějak se to prostě kouslo
mě jen hřeje,že jsem M3 e46 ujížděl a já čekal že mě roztrhá...by? na rovince... jinak super akce!!! Jinak ta e46ka má nádherný zvuk!!!
M3maniac píše:Ne,nechciMaranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
![]()
já už jen čekal na ránu,ale díky bohu jsem to ukočíroval....jde o to že ty gumy co tam mám neskutečně drží.... takže mu musím víc naložit,když ho chci urvat a nějak se to prostě kouslo
mě jen hřeje,že jsem M3 e46 ujížděl a já čekal že mě roztrhá...by? na rovince... jinak super akce!!! Jinak ta e46ka má nádherný zvuk!!!
kdyz sem to videl poprve nejdriv sem cekal ze udelas skok predkem na obrubnik ale po tom co se predek srovnal spravnym smerem sem zas myslel ze bude zadni kolo, rameno a napravnice v hajzluM3maniac píše:já už jen čekal na ránu...
hafo??? no já bych řek že neepapyk píše:Pičí chlup? Tak to tam bylo ještě hafo místaM3maniac píše:Ne,nechciMaranelo píše:tak sem omrkul to pro dilyny a musim rict ze v 1:35 me rozbolelo bricho a neudelalo se mi dobreale nastesti se to povedlo se vsema
srovnat
![]()
![]()
![]()
A kolik ti z těch gum zbylo?
už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecášLOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecášLOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej
staci, kdyz to smazes jenom 2x..MK píše:už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecášLOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej![]()
![]()
![]()
![]()
OK, smažte to klidně, já to přepisovat nebuduBombarder píše:staci, kdyz to smazes jenom 2x..MK píše:už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecášLOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej![]()
![]()
![]()
![]()
Řeknu jen tohle.... v té zatáčce jsem dal plný až jsem viděl,že nic nejede.... takže jezdi s ženou opatrně,aď to dobře dopadne.... já svou odvezl do porodnice vpohoMK píše:už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecášLOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej![]()
![]()
![]()
![]()
díkyM3maniac píše:Řeknu jen tohle.... v té zatáčce jsem dal plný až jsem viděl,že nic nejede.... takže jezdi s ženou opatrně,aď to dobře dopadne.... já svou odvezl do porodnice vpohoMK píše:už to tady třikrát mažu, abych nevypadal jako stárnoucí moralizující debil a zase píšu zpátky, ale teď už to nechám, protože třikrát tejdně vozím těhotnou manželku na injekce autem po Praze... Takže asi takhle: M3Maniacu, jsi asi pohodář, ale taky pěkný pako, a to neokecášLOPOLO píše:Ten tanecek byl dobrej![]()
![]()
![]()
![]()
a oba jsem zas vpoho dovezl domů...