az bude chvilka o vikendu udelam to videjko 4sekundoveJFK píše:to je moc lacinej stouch, od tebe to ani neni stouchjogurt píše:Speedy: nesnaz se dohnat JFK skoreJFK píše: emko to neprezije, to je jasny, a pro jistotu by jste se meli vystridat s jogurtem![]()
![]()
, na okruhu jsem boural jednou a odjeto tam mam asi 50x vic km nez Speedy, ktery uz to tam zboril dvakrat
Zato ty jsi si sedl do auta a za 4 vteriny jsi byl v poli, to je mega rekord
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Renocar tuning Brno
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
sumachr píše:radeji az to prodaj ne?JFK píše:to je moc lacinej stouch, od tebe to ani neni stouchjogurt píše: Speedy: nesnaz se dohnat JFK skore![]()
![]()
, na okruhu jsem boural jednou a odjeto tam mam asi 50x vic km nez Speedy, ktery uz to tam zboril dvakrat
![]()
az bude chvilka o vikendu udelam to videjko 4sekundove
neber me vazne delam si prdelJFK píše:to je moc lacinej stouch, od tebe to ani neni stouchjogurt píše:Speedy: nesnaz se dohnat JFK skoreJFK píše: emko to neprezije, to je jasny, a pro jistotu by jste se meli vystridat s jogurtem![]()
![]()
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
nahodou alespon jsme si vyzkouseli evakuaci z letistni plochy co na nejvetsi vzdalenost od smrtici zatack yjogurt píše:neber me vazne delam si prdelJFK píše:to je moc lacinej stouch, od tebe to ani neni stouchjogurt píše: Speedy: nesnaz se dohnat JFK skore![]()
![]()
lepsi v poli nez ve svodidlech
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
No nevím, nejrychlejší couvání jsi stejně předvedl v Compactu tehdá v noci někde v Berouně, když Robert chtěl přeparkovatalp píše:to nebyla evakuace, to byl zbesilej uprk z obavy o zivotsumachr píše: nahodou alespon jsme si vyzkouseli evakuaci z letistni plochy co na nejvetsi vzdalenost od smrtici zatack y![]()
)))))
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC
no jelikoz na okruhu zadny pole nejsou tak ty by jsi to rozsekal hned o prvni svodidlo za cilovou rovinkoujogurt píše:neber me vazne delam si prdelJFK píše:to je moc lacinej stouch, od tebe to ani neni stouchjogurt píše: Speedy: nesnaz se dohnat JFK skore![]()
![]()
lepsi v poli nez ve svodidlech