Mel jsem na mysli , ze se zverejni trasa , a kazdy kdo chce jet at se prihlasi dle sveho volneho casu.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
L.S.J.
To M3M - volals mi mnohokrat , neprijel jsem ani jednou , nemohl jsem v ani jednom pripade. to priznavam
... nebudu to nicim omlouvat , porad nemam na nic cas. nekdy bych potreboval at ma den aspon 32 hodin.
Mel jsem na mysli , ze se zverejni trasa , a kazdy kdo chce jet at se prihlasi dle sveho volneho casu.
bingoalp píše:No jak se to vezme, nemyslim ze by platilo, mit bmw konicek = bezhlave vydelavat uplne na vsem. Takovych jedincu mozna par je, ale my se mezi ne neradime a nikdy jsme nepatrili mezi ty, kteri musi na kazde veci bezpodminecne neco vytriskat. Sice mozna mame doma starsi, pomalejsi popelnici, ale mame ji radiM3maniac píše:to Alp: bohužel lidi musej vidělávat aby mohli mít bmw koníček![]()
... a vo tom to je ...
Hmm...a kdo tady povídal něco o bezhlavém vydělávání úplně na všem???alp píše:No jak se to vezme, nemyslim ze by platilo, mit bmw konicek = bezhlave vydelavat uplne na vsem. Takovych jedincu mozna par je, ale my se mezi ne neradime a nikdy jsme nepatrili mezi ty, kteri musi na kazde veci bezpodminecne neco vytriskat. Sice mozna mame doma starsi, pomalejsi popelnici, ale mame ji radiM3maniac píše:to Alp: bohužel lidi musej vidělávat aby mohli mít bmw koníček![]()
... a vo tom to je ...
co znamená to bingo kámo?skautik píše:bingoalp píše:No jak se to vezme, nemyslim ze by platilo, mit bmw konicek = bezhlave vydelavat uplne na vsem. Takovych jedincu mozna par je, ale my se mezi ne neradime a nikdy jsme nepatrili mezi ty, kteri musi na kazde veci bezpodminecne neco vytriskat. Sice mozna mame doma starsi, pomalejsi popelnici, ale mame ji radiM3maniac píše:to Alp: bohužel lidi musej vidělávat aby mohli mít bmw koníček![]()
... a vo tom to je ...
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
V pohodě René, jen prostě "křečíci" a "vydělávat" jsou dvě absolutně neslučitelná slovaM3maniac píše:Hmm...a kdo tady povídal něco o bezhlavém vydělávání úplně na všem???alp píše:No jak se to vezme, nemyslim ze by platilo, mit bmw konicek = bezhlave vydelavat uplne na vsem. Takovych jedincu mozna par je, ale my se mezi ne neradime a nikdy jsme nepatrili mezi ty, kteri musi na kazde veci bezpodminecne neco vytriskat. Sice mozna mame doma starsi, pomalejsi popelnici, ale mame ji radiM3maniac píše:to Alp: bohužel lidi musej vidělávat aby mohli mít bmw koníček![]()
... a vo tom to je ...
ode mne to byla pouze legrace s křečíkama ,nic víc.... já jen psal práce-peníze-koníček
vytřískání peněz je divnej výraz...
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC
No to já jsem v pohoděMisa píše:V pohodě René, jen prostě "křečíci" a "vydělávat" jsou dvě absolutně neslučitelná slovaM3maniac píše:Hmm...a kdo tady povídal něco o bezhlavém vydělávání úplně na všem???alp píše: No jak se to vezme, nemyslim ze by platilo, mit bmw konicek = bezhlave vydelavat uplne na vsem. Takovych jedincu mozna par je, ale my se mezi ne neradime a nikdy jsme nepatrili mezi ty, kteri musi na kazde veci bezpodminecne neco vytriskat. Sice mozna mame doma starsi, pomalejsi popelnici, ale mame ji radi... a vo tom to je ...
ode mne to byla pouze legrace s křečíkama ,nic víc.... já jen psal práce-peníze-koníček
vytřískání peněz je divnej výraz...
To je snad horší než báwo - když není na benál nejezdí se, ale tyhle potvory žerou furt - a maj strašnou spotřebu
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
tak ted ses me tedy dotknulM3maniac píše:Co to je L.S.J.?![]()
napadlo mě pro skalní nadšence bmw,pro které byla spanilka krátká udělat Long Spanilou Jízdu
co vy nato? Je to pro lidi typu Rudosh,Bomba,Speedy,Jfk (Ti se nebojí vůbec)
pak třeba Lopolo,Alp atd
prostě vybrat nějakou super trasu kde je hodně pěkných zatáček....co vy na to?
chlapci opět jste nepochopili legraciskautik píše:tobe otec taky vsechno platilM3maniac píše:30 kamiómu po 7mega na place a neni na benál???RuDoSh píše:zpatky k tematu!Jsem pro, ale letos uz nemam v rozpoctu zadne rezervy....
btw. po tom vikendu mi to trochu oleje taky usrklo a rozsvitila se kontrolka vymeny oleje