to nevím,ale k vzhledem k datu,bych si raději spacák vzal,já tedy beru pro jistotuFikux píše:Jsem línej se tady probírat v tý hromadě info, tak se možná blbě zeptám, ale v těch chatkách budou nějaký deky nebo si každej má vzít spacák a osobní topeníčko?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!
-
Pavel
- Klubové ID: 56
takže pánové jelikož jsem už jednou zminoval že mám v sobotu narozeniny (tak doufám že mě koupíte nějaký darek
) -dělam si prdel,ale ikdyž
..... tak jako spravnej jihomoravák jsem objednal čerstvej "burčáček" - 5litrů + nějaké to vínko no asi ještě něco přiložím tvrdšího (snad to ten můj slabčák uveze
)......může bejt???

no když k tomu přihodíš nějakého Jima tak tě berem mezi svéPavel píše:takže pánové jelikož jsem už jednou zminoval že mám v sobotu narozeniny (tak doufám že mě koupíte nějaký darek) -dělam si prdel,ale ikdyž
![]()
..... tak jako spravnej jihomoravák jsem objednal čerstvej "burčáček" - 5litrů + nějaké to vínko no asi ještě něco přiložím tvrdšího (snad to ten můj slabčák uveze
)......může bejt???
![]()
-
Pavel
- Klubové ID: 56
Ok...M3maniac píše:no když k tomu přihodíš nějakého Jima tak tě berem mezi svéPavel píše:takže pánové jelikož jsem už jednou zminoval že mám v sobotu narozeniny (tak doufám že mě koupíte nějaký darek) -dělam si prdel,ale ikdyž
![]()
)......může bejt???
![]()
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Pavle voni tam nahoře nevědí co je dobrý, jasně že burčáček mňamy mňamPavel píše:Ok...M3maniac píše:no když k tomu přihodíš nějakého Jima tak tě berem mezi svéPavel píše:takže pánové jelikož jsem už jednou zminoval že mám v sobotu narozeniny (tak doufám že mě koupíte nějaký darek) -dělam si prdel,ale ikdyž
![]()
)......může bejt???
![]()
![]()
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidim na polici 3/4 láhve Jima, no tož to vemu sebou, co s tim 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Nemluvilo se něco o RK? Náchod je z Hradce velká zajíždka. Nerad bych jel sám, ale pomalu začínám uvažovat, že bych se přidal k někomu až v OL. Jestli mě teda do zítřka stihnou dát v servisu dohromady řízení.patras píše:asi kaslem na HK, protoze ze shora nikdo nejede (alespon se neozvali) takze prijed do NA a pak vyrazime dalAsi to vemem pres Suchej vrch
tak to bude zajimavy