Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#281 Příspěvek od mkalous »

Taaaaak, aa začíná super dohadování se. :-) A ztracim přehled a určitě nejsem sám. Měl by to někdo zorganizovat :-) :-) :-) To znamena udělat vedoucí skupiny lidí, co pojedou Praha, dálnice d1, brno, ..... a ž místo a udělat přibližnej rozpis v kolik asi kde a pak druhá skupina - severni čechy, hradec a dál. co to tak pozoruju, najde se pár dobrodincu (včetně mě), kteří když pojedou, tak pojedou vrchem přes Hradec a dál směr sraz. Takže i tady by byla fajn nějaká organizovanost.
Vycházet z toho, že třeba mezi 17-18:00 dorazit do cile a napsat, v kolik a kde se bude postupne pripojivat :-) nejlepe dodat asi mapu, aby se vsichni vyznali.

vim, jsme na zabiti, ale treba by v tom byl poradek. :-) :-) :-) a hlavne, prijelo by se v peknych kolonach :-)

a jelikož jse psal, že když pojedu, tak jedu přes hradec a pak dál, tak mě osobně zajíma sraz někde u hradce, . moje cesta Děčín, Mimoň, Jičín, Hradec, ............

Otazka. najde se dobrovolník na přípravu tras? :-) :-) :-)

A hned mě neukamenujte :-)
Greg
Kontaktovat uživatele:

#282 Příspěvek od Greg »

jestli muzu taky neco navrhnout k tomu Olomouci, tak se priklanim k MeCovi u Carefouru v pripade ze by se jelo na Sternebrk (jak nekdo navrhoval) a nebo u Olympie pokud se pojede pres Hranice (Olympie - vyhoda: nemusis se projizdet primo Olomouci, slusne parkoviste :lol: )
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#283 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

skautik píše:
GeorgosAc píše:TAk MCDonald ????? tam by je mista dost myslim.... co Honzo ?

hehe covece ty porad vymyslis zastavky mimo trasu :)

mimo to stejne pochybuji ze se s nekym srazime, mozna s jednou skupinkou a to se stejne bude domlouvat po telefonu

Mcdonald a shell na ńajde snad kazdy. ?rovna od tebe bych cekal , ze mc prijmes.... :lol: , je mi to jedno. uz neorganizuju. prijedu kam urci Xsun..... :D
xsun
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od xsun »

GeorgosAc píše:Mcdonald a shell na ńajde snad kazdy. ?rovna od tebe bych cekal , ze mc prijmes.... :lol: , je mi to jedno. uz neorganizuju. prijedu kam urci Xsun..... :D

ty chytlavko :D clovek rekne k shellce se neda zatocit a uz to tedka budu mit porad na taliri ;)

videl bych to jak rika skaut, sraz na JETce, tu taky najde kazdej, nejde prejet ... a pojede se pres Hranice, tu cestu ale moc neznam, ale jestli je ok, proc ne ... pro me osobne to je dobry, aspon nepojedu trasou, kterou jsem jel x krat
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#285 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

xsun píše:
GeorgosAc píše:Mcdonald a shell na ńajde snad kazdy. ?rovna od tebe bych cekal , ze mc prijmes.... :lol: , je mi to jedno. uz neorganizuju. prijedu kam urci Xsun..... :D

ty chytlavko :D clovek rekne k shellce se neda zatocit a uz to tedka budu mit porad na taliri ;)

videl bych to jak rika skaut, sraz na JETce, tu taky najde kazdej, nejde prejet ... a pojede se pres Hranice, tu cestu ale moc neznam, ale jestli je ok, proc ne ... pro me osobne to je dobry, aspon nepojedu trasou, kterou jsem jel x krat

porad tu nekdo poukazuje na smaijliky... tak se koukni :roll:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#286 Příspěvek od skautik Čestný člen »

xsun píše:

:D

ja ale jedu pres poštat (vojenskej ujezd libava) :)

rad jsem na relativne siroke silnici sam :))
Fikux

#287 Příspěvek od Fikux »

Doufám, že nás Pražáky příští týden nebude čekat nějaký takový překvápko jako se stalo dnes :roll:

"Na 92. km dálnice D1 ve směru na Brno se v pátek stala řetězová dopravní nehoda. Havarovalo šest osobních a jedno nákladní auto. Žádná vážná zranění nebyla hlášena. "
dargon

#288 Příspěvek od dargon »

mohl by mi nekdo napsat pak sz odkud odjizdite z olomouce v kolik hodin a pres co jedete ?? nechcete jed pres sternberk :) projed si eccehomo :)
Martinéz

#289 Příspěvek od Martinéz »

dargon píše:mohl by mi nekdo napsat pak sz odkud odjizdite z olomouce v kolik hodin a pres co jedete ?? nechcete jed pres sternberk :) projed si eccehomo :)

nas svejma jedama neotravis :lol:
dargon

#290 Příspěvek od dargon »

skoda :twisted:
Huska
Kontaktovat uživatele:

#291 Příspěvek od Huska »

Hlavně už se dohodněte v kolik hodin a kde se potkáme... mě by vyhovovala Olympie, protože pojedu přímo z Brna, ale časově dřív než po páté v Olomouci nestíhám :-(.

Tak tu hodte mapu kudy se pojede a případně vás dojedu 8) Osobně preferuji přes Poštát... mám tu cestu rád :-)

PS: Pseno z Brna bude odjezd od Hřbitova, že? ... domluvíme se ve středu na regionálu OK
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Bairischen

#292 Příspěvek od Bairischen »

Kluci já pojedu ze Semil asi do Hradce K., jo a jedu v sobotu, nejedete někdo stejnou cestu? nechci jet sám.... :roll:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#293 Příspěvek od patras Čestný člen »

nechci nikomu radit ale patek bude urcite lepsi :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#294 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

patras píše:nechci nikomu radit ale patek bude urcite lepsi :D :D

Tak....... v sobotu bude malokdo fresh..... :D ..... dojed v patek-
Adminxp

#295 Příspěvek od Adminxp »

patras píše:nechci nikomu radit ale patek bude urcite lepsi :D :D

:D Do pátka stejně bude Kryštov, tak nějaké plus v tom bude. :D Ale jinak taky vidím pátek jako lepší. A pokud se dá cestou dohromady pár aut tak to bude pohoda a taková malá spanilá jízda.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#296 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
xsun píše:
GeorgosAc píše:TAk MCDonald ????? tam by je mista dost myslim.... co Honzo ?

jestli myslis MC na namesti, proc ne .. aspon se kluci podivaj na orloj :D

ok, vim zes myslel ten u carrefouru ... na tu JETku jsem taky myslel, ale nejede se na sternberk? no ale neni takovej problem se kousek vratit ... videl bych to na tu JETku teda, hm?

ja bych prave pres stenberk vubec nejel, jel bych ujezd ;-)

ty woe,každej fanda bmw by právě měl jet přes štenberk !!! :D a co se týče srazu tak best by bylo asi pro všechny ten mekáč hned na začátku olmiku od D1 u kefíru.... ale jak chcete :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#297 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

M3maniac píše:
skautik píše:
xsun píše:[quote="GeorgosAc"]TAk MCDonald ????? tam by je mista dost myslim.... co Honzo ?

jestli myslis MC na namesti, proc ne .. aspon se kluci podivaj na orloj :D

ok, vim zes myslel ten u carrefouru ... na tu JETku jsem taky myslel, ale nejede se na sternberk? no ale neni takovej problem se kousek vratit ... videl bych to na tu JETku teda, hm?

ja bych prave pres stenberk vubec nejel, jel bych ujezd ;-)

ty woe,každej fanda bmw by právě měl jet přes štenberk !!! :D a co se týče srazu tak best by bylo asi pro všechny ten mekáč hned na začátku olmiku od D1 u kefíru.... ale jak chcete :D[/quote]

Moje rec. Takze se vsichni scuknem u Mc ? Pro Brnaky nejlepe pro ostatni je to nej voditko.
Martinéz

#298 Příspěvek od Martinéz »

ot..smal sem se pejskarum, ale asi budu muset vzit svoji malou srnecku (rodice sou daleko pryc)..cili ja budu asi rodinka :?
Misa Moderátor
Moderátor

#299 Příspěvek od Misa Moderátor »

Martinéz píše:ot..smal sem se pejskarum, ale asi budu muset vzit svoji malou srnecku (rodice sou daleko pryc)..cili ja budu asi rodinka :?

To jako srnečka mládě srnky nebo srnčí pinč? :)
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#300 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Misa píše:
Martinéz píše:ot..smal sem se pejskarum, ale asi budu muset vzit svoji malou srnecku (rodice sou daleko pryc)..cili ja budu asi rodinka :?

To jako srnečka mládě srnky nebo srnčí pinč? :)

to bych neriskoval,v pátečním šeru u táboráku je to lehce zaměnitelné za divokého králíka :D

jo a ta krajta má stejně ráda králiky stejně jako ty křečky šampióny :lol: :D :twisted:
Odpovědět