Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

akce

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:to jsi trochu posral ne? :wink: :? :lol:
imho, kopec bude určitě víc zábavnější ale tam se předpokládá nějaký řidičský um...

Neposral .. tak jmenuj tech pet lidi :-)
ja bych radeji driftoval ... me to prijde mnohem zabavnejsi
JFK Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
imho, kopec bude určitě víc zábavnější ale tam se předpokládá nějaký řidičský um...

jakejch pět lidí? psal si: "vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi." :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:
LOPOLO píše:

jakejch pět lidí? psal si: "vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi." :lol:

LOPOLO píše:v tomhle klubu neni bohuzel moc lidi co maj radi blbnuti s autem .. vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi.

a kdo se teda prihlasil? :-)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od JFK Čestný člen »

ja nevim jestli bude auto ready takze se ted nebudu prihlasovat kdyz se muzu prihlasit pri prijezdu na miste... nebo mas pocit ze je to jinak? pokud jsem mel chut a auto bylo v poho tak jsem se vzdy ucastnil vsech fun akci i tech o kterych nemas tucha... tak nedelej ze jsi najednou jedinej kterej chce kravit s autem... :wink:
Viz Sosnova a drifty: byl jsem na treningu pred prvnima driftama. Na "prvni drifty" jsem jel ale nedojel. Na "druhych driftech" (Driftchal.) jsem byl taky... Tebe jsem tam driftovat nevidel, tak ted nedelej ramena :lol: :lol: :lol: Ze me nejak extra nebere nocni driftovani pri osvetlene rovince je prece normalni, kdyz kvuli tomu budu muset jet 700 km tam/zpet, protoze v nedeli chci jet hlavne kopec, kterej mi prijde zabavnejsi... Proste se budu rozhodovat az na posledni chvili podle nalady a stavu auta... :wink: :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od DC Výkonná rada »

jsou změněný propozice - přihlášení do 15.9. včetně zaplacení poplatku převodem na účet...

limit 20 aut
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
JFK Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od JFK Čestný člen »

DC píše:jsou změněný propozice - přihlášení do 15.9. včetně zaplacení poplatku převodem na účet...

limit 20 aut

ano, ale pro kamarady a medialni partnery jsou jine podminky :wink:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od DC Výkonná rada »

JFK píše:
DC píše:jsou změněný propozice - přihlášení do 15.9. včetně zaplacení poplatku převodem na účet...

limit 20 aut

jasny, ja to napsal projistotu a aby to vedeli i ostatni :wink:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
JFK Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od JFK Čestný člen »

DC píše:
JFK píše:

limit 20 aut

jasny, ja to napsal projistotu a aby to vedeli i ostatni :wink:

to tak uplne jasny nebylo... :? :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:ja nevim jestli bude auto ready takze se ted nebudu prihlasovat kdyz se muzu prihlasit pri prijezdu na miste... nebo mas pocit ze je to jinak? pokud jsem mel chut a auto bylo v poho tak jsem se vzdy ucastnil vsech fun akci i tech o kterych nemas tucha... tak nedelej ze jsi najednou jedinej kterej chce kravit s autem... :wink:
Viz Sosnova a drifty: byl jsem na treningu pred prvnima driftama. Na "prvni drifty" jsem jel ale nedojel. Na "druhych driftech" (Driftchal.) jsem byl taky... Tebe jsem tam driftovat nevidel, tak ted nedelej ramena :lol: :lol: :lol: Ze me nejak extra nebere nocni driftovani pri osvetlene rovince je prece normalni, kdyz kvuli tomu budu muset jet 700 km tam/zpet, protoze v nedeli chci jet hlavne kopec, kterej mi prijde zabavnejsi... Proste se budu rozhodovat az na posledni chvili podle nalady a stavu auta... :wink: :lol:

tebe sem zrovna nemyslel .. ty ses pro kazdou picovinu :-) .. ja ramena nedelam ty rameno :-) ... kdybych nebyl v porote tak bych si to dal i bez toho samosvoru .. proste jen tak pro prdel. Bavi me to. A k tomu kopci .. mno jestli tam bude casomira a uzavirka tak bych si to mozna dal i kdyz u me driftovani temer vzdycky zvitezi.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:ja nevim jestli bude auto ready takze se ted nebudu prihlasovat kdyz se muzu prihlasit pri prijezdu na miste... nebo mas pocit ze je to jinak? pokud jsem mel chut a auto bylo v poho tak jsem se vzdy ucastnil vsech fun akci i tech o kterych nemas tucha... tak nedelej ze jsi najednou jedinej kterej chce kravit s autem... :wink:

tebe sem zrovna nemyslel .. ty ses pro kazdou picovinu :-) .. ja ramena nedelam ty rameno :-) ... kdybych nebyl v porote tak bych si to dal i bez toho samosvoru .. proste jen tak pro prdel. Bavi me to. A k tomu kopci .. mno jestli tam bude casomira a uzavirka tak bych si to mozna dal i kdyz u me driftovani temer vzdycky zvitezi.

to si děláš prdel s tím kpcem? jako že se pojede na stopky a až přiletíš nahoru tak Franta na cílovce zařve pět kilometrů směrem ke startu STOP? A v provozu? :lol: :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od George_D »

LOPOLO píše:
DC píše:škoda že zrovna tyhle dvě akce kolidují

pokud se někdo chce přihlásit, tak a? neváhá - počet je omezen na 20 aut

v tomhle klubu neni bohuzel moc lidi co maj radi blbnuti s autem .. vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi. Kdyz se mi do ty doby podari peresit diferak ( trebas i seriovej samosvor zatim ) tak bych do toho sel.

Mam rád blbnutí s autem, ale jezdim s nim každej den do práce a nemam jen na gumy a ND, ale když to jde tak občas zakravim, zajezdim a třeba na M3maniaka kopec se těšim taky víc než na drifty, který jsou každou chvíli někde. A hlavně jde o klubovou akci BMW klubu a tak určitě bude na kopci i víc koukání :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
JFK Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od JFK Čestný člen »

George_D píše:
LOPOLO píše:
DC píše:škoda že zrovna tyhle dvě akce kolidují

pokud se někdo chce přihlásit, tak a? neváhá - počet je omezen na 20 aut

v tomhle klubu neni bohuzel moc lidi co maj radi blbnuti s autem .. vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi. Kdyz se mi do ty doby podari peresit diferak ( trebas i seriovej samosvor zatim ) tak bych do toho sel.

Mam rád blbnutí s autem, ale jezdim s nim každej den do práce a nemam jen na gumy a ND, ale když to jde tak občas zakravim, zajezdim a třeba na M3maniaka kopec se těšim taky víc než na drifty, který jsou každou chvíli někde. A hlavně jde o klubovou akci BMW klubu a tak určitě bude na kopci i víc koukání :wink:

ja jsem poprve slusny drifty videl az v Belgii :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:ja jsem poprve slusny drifty videl az v Belgii :lol:

to nevysvetlis .. uz sem se na E30.cz taky snazil ... :D
kazdou chvili nekde? :roll: .. posilej mi mailem prosim ty desitky akci :-)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:ja jsem poprve slusny drifty videl az v Belgii :lol:

to nevysvetlis .. uz sem se na E30.cz taky snazil ... :D
kazdou chvili nekde? :roll: .. posilej mi mailem prosim ty desitky akci :-)

možná je to dobře... aspoň budeme hvězdy :lol: :lol: :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od DC Výkonná rada »

ty dneska piješ perlivou vodu Robe, že jo? :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od JFK Čestný člen »

DC píše:ty dneska piješ perlivou vodu Robe, že jo? :lol:

hele, pokud si myslis ze to kviknuti v zatacce je drift tak na to nemusim pit ani tu vodu :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RuDoSh »

JFK píše:

hele, pokud si myslis ze to kviknuti v zatacce je drift tak na to nemusim pit ani tu vodu :wink:

:lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hele kdo neni linej si tady na foru najde definici driftu od Darmona a bude mu vsechno jasny 8)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od George_D »

LOPOLO píše:kazdou chvili nekde? :roll: .. posilej mi mailem prosim ty desitky akci :-)

Neříkám desítky ale tento rok to nebylo až tak hrozný a i E30 klub pořádal akce kam se dalo přihlásit a pokud ten drift Lope tak moc miluješ, tak přeci nemusíš na okruh a stačí ti ulice :wink: :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od DC Výkonná rada »

JFK píše:

nevim proc mi řikáš co ja si myslim co je drift ixperte :lol:

BTW já považuju za drift třeba to jak jezdil Matyas a Ondra na driftchallenge - ty ne?
Odpovědět