JFK píše:to jsi trochu posral ne?![]()
![]()
imho, kopec bude určitě víc zábavnější ale tam se předpokládá nějaký řidičský um...
Neposral .. tak jmenuj tech pet lidi

ja bych radeji driftoval ... me to prijde mnohem zabavnejsi
LOPOLO píše:JFK píše:to jsi trochu posral ne?![]()
![]()
imho, kopec bude určitě víc zábavnější ale tam se předpokládá nějaký řidičský um...
JFK píše:LOPOLO píše:JFK píše:to jsi trochu posral ne?![]()
![]()
jakejch pět lidí? psal si: "vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi."
LOPOLO píše:v tomhle klubu neni bohuzel moc lidi co maj radi blbnuti s autem .. vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi.
JFK píše:DC píše:jsou změněný propozice - přihlášení do 15.9. včetně zaplacení poplatku převodem na účet...
limit 20 aut
ano, ale pro kamarady a medialni partnery jsou jine podminky
JFK píše:ja nevim jestli bude auto ready takze se ted nebudu prihlasovat kdyz se muzu prihlasit pri prijezdu na miste... nebo mas pocit ze je to jinak? pokud jsem mel chut a auto bylo v poho tak jsem se vzdy ucastnil vsech fun akci i tech o kterych nemas tucha... tak nedelej ze jsi najednou jedinej kterej chce kravit s autem...
Viz Sosnova a drifty: byl jsem na treningu pred prvnima driftama. Na "prvni drifty" jsem jel ale nedojel. Na "druhych driftech" (Driftchal.) jsem byl taky... Tebe jsem tam driftovat nevidel, tak ted nedelej ramena![]()
![]()
Ze me nejak extra nebere nocni driftovani pri osvetlene rovince je prece normalni, kdyz kvuli tomu budu muset jet 700 km tam/zpet, protoze v nedeli chci jet hlavne kopec, kterej mi prijde zabavnejsi... Proste se budu rozhodovat az na posledni chvili podle nalady a stavu auta...
![]()
LOPOLO píše:JFK píše:ja nevim jestli bude auto ready takze se ted nebudu prihlasovat kdyz se muzu prihlasit pri prijezdu na miste... nebo mas pocit ze je to jinak? pokud jsem mel chut a auto bylo v poho tak jsem se vzdy ucastnil vsech fun akci i tech o kterych nemas tucha... tak nedelej ze jsi najednou jedinej kterej chce kravit s autem...
Viz Sosnova a drifty: byl jsem na treningu pred prvnima driftama. Na "prvni drifty" jsem jel ale nedojel. Na "druhych driftech" (Driftchal.) jsem byl taky... Tebe jsem tam driftovat nevidel, tak ted nedelej ramena![]()
![]()
Ze me nejak extra nebere nocni driftovani pri osvetlene rovince je prece normalni, kdyz kvuli tomu budu muset jet 700 km tam/zpet, protoze v nedeli chci jet hlavne kopec, kterej mi prijde zabavnejsi... Proste se budu rozhodovat az na posledni chvili podle nalady a stavu auta...
![]()
tebe sem zrovna nemyslel .. ty ses pro kazdou picovinu.. ja ramena nedelam ty rameno
... kdybych nebyl v porote tak bych si to dal i bez toho samosvoru .. proste jen tak pro prdel. Bavi me to. A k tomu kopci .. mno jestli tam bude casomira a uzavirka tak bych si to mozna dal i kdyz u me driftovani temer vzdycky zvitezi.
LOPOLO píše:DC píše:škoda že zrovna tyhle dvě akce kolidují
pokud se někdo chce přihlásit, tak a? neváhá - počet je omezen na 20 aut
v tomhle klubu neni bohuzel moc lidi co maj radi blbnuti s autem .. vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi. Kdyz se mi do ty doby podari peresit diferak ( trebas i seriovej samosvor zatim ) tak bych do toho sel.
George_D píše:LOPOLO píše:DC píše:škoda že zrovna tyhle dvě akce kolidují
pokud se někdo chce přihlásit, tak a? neváhá - počet je omezen na 20 aut
v tomhle klubu neni bohuzel moc lidi co maj radi blbnuti s autem .. vsadim se, ze se nikdo, kdo na to "ma" auto neprihlasi. Kdyz se mi do ty doby podari peresit diferak ( trebas i seriovej samosvor zatim ) tak bych do toho sel.
Mam rád blbnutí s autem, ale jezdim s nim každej den do práce a nemam jen na gumy a ND, ale když to jde tak občas zakravim, zajezdim a třeba na M3maniaka kopec se těšim taky víc než na drifty, který jsou každou chvíli někde. A hlavně jde o klubovou akci BMW klubu a tak určitě bude na kopci i víc koukání
LOPOLO píše:kazdou chvili nekde?.. posilej mi mailem prosim ty desitky akci
JFK píše:DC píše:ty dneska piješ perlivou vodu Robe, že jo?
hele, pokud si myslis ze to kviknuti v zatacce je drift tak na to nemusim pit ani tu vodu