PS: Děkujeme Zuzano, že tak skvěle informuješ členy BMW klubu, kteří ti dali důvěru ve volbě, o dění na BMW scéně. Bohužel jen ty členy, co zároveň chodí na E30. Už začínám chápat, proč jsi prosazovala vyškrtnutí povinnosti člena "Aktivně hájit zájmy BMW klubu" ze stanov.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Sraz v Německu
- 

Misa 
							 - Moderátor
 - Klubové ID: 62

PS: Děkujeme Zuzano, že tak skvěle informuješ členy BMW klubu, kteří ti dali důvěru ve volbě, o dění na BMW scéně. Bohužel jen ty členy, co zároveň chodí na E30. Už začínám chápat, proč jsi prosazovala vyškrtnutí povinnosti člena "Aktivně hájit zájmy BMW klubu" ze stanov.
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC

tak nicmene valna hromada muze nektere veci resit a mel jsem za to, ze maji byt kazdy rok minimalne dve. Ocekaval jsem, ze se tu objevi informace o tom, ze se druha radna VH bude konat na poslednim celorepublikovym sraze, kterej zastitil m3ManiacRuDoSh píše:co se zvolilo to se zvolilo, ted uz je to asi jedno, ja jsem hlasoval jen pro lidi u kterych jsem mel jasno, ze neco delat budou.... prece nebylo nutne vyskrkat vsech 8 jmen nebo kolik)
- 

Misa 
							 - Moderátor

No VH na srazu asi nebude, muselo by se to oznámit tak před tejdnem. Ale doufám, že do konce roku ještě nějaká budeskautik píše:tak nicmene valna hromada muze nektere veci resit a mel jsem za to, ze maji byt kazdy rok minimalne dve. Ocekaval jsem, ze se tu objevi informace o tom, ze se druha radna VH bude konat na poslednim celorepublikovym sraze, kterej zastitil m3ManiacRuDoSh píše:co se zvolilo to se zvolilo, ted uz je to asi jedno, ja jsem hlasoval jen pro lidi u kterych jsem mel jasno, ze neco delat budou.... prece nebylo nutne vyskrkat vsech 8 jmen nebo kolik)

Nebyla jsi nahodou taky jedna z tech duverivcu?Misa píše:http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=17933
N54 PWR

- 

Misa 
							 - Moderátor

BohuželLukas H. píše:Nebyla jsi nahodou taky jedna z tech duverivcu?Misa píše:http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=17933
PS: Děkujeme Zuzano, že tak skvěle informuješ členy BMW klubu, kteří ti dali důvěru ve volbě, o dění na BMW scéně. Bohužel jen ty členy, co zároveň chodí na E30. Už začínám chápat, proč jsi prosazovala vyškrtnutí povinnosti člena "Aktivně hájit zájmy BMW klubu" ze stanov.Uz vis co znamena ves v kozichu...?

To vyskrtnuti jsem inicioval ja a stojim si za nimMisa píše:http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=17933
To mas v poho, nejsi prvni ani posledni...Misa píše:BohuželLukas H. píše:Nebyla jsi nahodou taky jedna z tech duverivcu?Misa píše:http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=17933
PS: Děkujeme Zuzano, že tak skvěle informuješ členy BMW klubu, kteří ti dali důvěru ve volbě, o dění na BMW scéně. Bohužel jen ty členy, co zároveň chodí na E30. Už začínám chápat, proč jsi prosazovala vyškrtnutí povinnosti člena "Aktivně hájit zájmy BMW klubu" ze stanov.Uz vis co znamena ves v kozichu...?
nechápu jak jsem mohla tak naletět ....
N54 PWR

s vysktnutim tohohle bodu take souhlasimLOPOLO píše:To vyskrtnuti jsem inicioval ja a stojim si za nimMisa píše:http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=17933
- 

Misa 
							 - Moderátor

To už znovu řešit nemusíme, jednou je to schválenýskautik píše:s vysktnutim tohohle bodu take souhlasimLOPOLO píše:To vyskrtnuti jsem inicioval ja a stojim si za nimMisa píše:http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=17933

hmm tak to me pekne sere, protoze jsem o tom tady psal minimalne pred mesicem a pak pred 14dny rade... no co no je to vsechno na dlouhou a to i se mnou a webem :/Misa píše:No VH na srazu asi nebude, muselo by se to oznámit tak před tejdnem. Ale doufám, že do konce roku ještě nějaká budeskautik píše:tak nicmene valna hromada muze nektere veci resit a mel jsem za to, ze maji byt kazdy rok minimalne dve. Ocekaval jsem, ze se tu objevi informace o tom, ze se druha radna VH bude konat na poslednim celorepublikovym sraze, kterej zastitil m3ManiacRuDoSh píše:co se zvolilo to se zvolilo, ted uz je to asi jedno, ja jsem hlasoval jen pro lidi u kterych jsem mel jasno, ze neco delat budou.... prece nebylo nutne vyskrkat vsech 8 jmen nebo kolik)
to jsem jiste mohl ale nedostal jsem zadost od nadpolovicni vetsiny rady ... pravda ale je ze to moh udelat sam od sebe a vo 4 dny mi to ujeloLukas H. píše:Mam pocit ze zrovna tohle mohl naplanovat Lopolo jako predseda...skautik píše: hmm tak to me pekne sere, protoze jsem o tom tady psal minimalne pred mesicem a pak pred 14dny rade...
- 
				sibyla
 - Klubové ID: 63
 - Kontaktovat uživatele:

To vazne cekate ze budu aktivne hajit zajmy bmwklubu, potom jak se ke mne chovaji nekteri jeho clenove ?!Misa píše:PS: Děkujeme Zuzano, že tak skvěle informuješ členy BMW klubu, kteří ti dali důvěru ve volbě, o dění na BMW scéně. Bohužel jen ty členy, co zároveň chodí na E30. Už začínám chápat, proč jsi prosazovala vyškrtnutí povinnosti člena "Aktivně hájit zájmy BMW klubu" ze stanov.
Nekdo z e30 klubu by s nama treba jel na rozdil od vas (modri vedi)....
- 
				Fenri
 - Klubové ID: 120
 - Kontaktovat uživatele:

Tyjo,tady to bude houstnout,přidám taky slovo do pranice...ikdyž to podle mě není nejlepší tah,tak chci mít jasno.
viz.
Nevím co se tam děje, že by to nemohl vidět normální člen jako jsem já, proto se ptám. Jen otázka. Aby to zas nedopadlo jako s tim o VIP sekci
 dík 

viz.
Proč sekce rady není přístupná včem členům OS,alespoň k nahlédnutí...bez možnosti přispívání ?skautik píše:o tom tady psal minimalne pred mesicem a pak pred 14dny rade...
Nevím co se tam děje, že by to nemohl vidět normální člen jako jsem já, proto se ptám. Jen otázka. Aby to zas nedopadlo jako s tim o VIP sekci