No jasně, jsem si neměla s kým popovídat o metodách depilace nohouLOPOLO píše:Jakoze koupit trickarum E36tky?Misa píše: Tak příště se polepšitJo mimochodem "konkurenční" E30 klub vám nějak přetahuje holky, Leni i Sibyla byly na jejich akci, koukejte s tím kluci něco dělat
... citis se osamele?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Regional 4.8. CCM
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC
mno jo, darmon tam nebyl ...Misa píše:No jasně, jsem si neměla s kým popovídat o metodách depilace nohouLOPOLO píše:Jakoze koupit trickarum E36tky?Misa píše: Tak příště se polepšitJo mimochodem "konkurenční" E30 klub vám nějak přetahuje holky, Leni i Sibyla byly na jejich akci, koukejte s tím kluci něco dělat
... citis se osamele?
Bohuzel jsem se poprve nezucastnil jelikoz jsem cestou trefil srnku...Misa píše:No zdravé jádro se zůčastnilo![]()
Lopolo, Miki, Speedy, Jogurt, Alp a já, Patras s kámošem a později se přidal Robert.
Tak příště se polepšitJo mimochodem "konkurenční" E30 klub vám nějak přetahuje holky, Leni i Sibyla byly na jejich akci, koukejte s tím kluci něco dělat
N54 PWR
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
take se omlouvam za vypadek ale bohuzel nejake technicke problemy,Lukas H. píše:Bohuzel jsem se poprve nezucastnil jelikoz jsem cestou trefil srnku...Misa píše:No zdravé jádro se zůčastnilo![]()
Lopolo, Miki, Speedy, Jogurt, Alp a já, Patras s kámošem a později se přidal Robert.
Tak příště se polepšitJo mimochodem "konkurenční" E30 klub vám nějak přetahuje holky, Leni i Sibyla byly na jejich akci, koukejte s tím kluci něco dělat
Tak priste....
jinak luky koukam ze ten den byl skoro pro vsechny celkem kritickej