M3maniac píše:Kámo přesně jsem věděl,že se toho chytneš a nezklamals mě hele ja dokážu prohrávat a přiznávám veřejně že jsem 3x za sebou nezařadil dvojku,je ti líp?
Tak proc jsi to rovnou nenapsal kdyz jsi to vedel? Stacilo si vzpomenout jsi kdy jsi byl naposled za kosoctverec... Ale jsem moc rad ze jsem te nezklamal... Jinak koncim s OT...
M3maniac píše:Kámo přesně jsem věděl,že se toho chytneš a nezklamals mě hele ja dokážu prohrávat a přiznávám veřejně že jsem 3x za sebou nezařadil dvojku,je ti líp?
Tak proc jsi to rovnou nenapsal kdyz jsi to vedel? Stacilo si vzpomenout jsi kdy jsi byl naposled za kosoctverec... Ale jsem moc rad ze jsem te nezklamal... Jinak koncim s OT...
hele,do teď to byla jen narážka (ve srandě) na tvoji super káru,která se ve fabrice mimořádně vydařila.... ale teď musím dodat,že Vám oboum přísluší stejné označení a taky končím OT
Takže jsem teď mluvil s majitelem kempu a jedinej volnej víkend je až 23-25.9. jinak narváno (akce české spořitelny,pak nějaký gympl,vodáci atd) aspoň budou mít všichni dost času si udělat volno. Je to zároveň poslední akce a uzavření sezóny 2005!
M3maniac píše:Takže jsem teď mluvil s majitelem kempu a jedinej volnej víkend je až 23-25.9. jinak narváno (akce české spořitelny,pak nějaký gympl,vodáci atd) aspoň budou mít všichni dost času si udělat volno. Je to zároveň poslední akce a uzavření sezóny 2005!
to by bylo gut, aspon by stihli dat do příští sezony kemp dohromady
M3maniac píše:Takže jsem teď mluvil s majitelem kempu a jedinej volnej víkend je až 23-25.9. jinak narváno (akce české spořitelny,pak nějaký gympl,vodáci atd) aspoň budou mít všichni dost času si udělat volno. Je to zároveň poslední akce a uzavření sezóny 2005!
Neříkej že dorazíš ze svoji laschsilbermetallic krasavicí
Neříkej že dorazíš ze svoji laschsilbermetallic krasavicí
no nevim, možny je všechno.....ale mam nak strach z 29tyho km D1 zpet na ceste do prahy
ne bude zaležet na financích - a to bohužel hodně, ale spíš se k někomu vecpu do auta