nezavodili ale jeli jsme ty dve zatacky celkem svizne a tys me v nich brzdil .. asi diky gumam a podvozku. Pirellky tomu jenom prospejou.JFK píše:my jsme zavodili? tak to jsi mel rict drivLOPOLO píše:prijeli pokecatsumachr píše:jj super kara,
lopolo co bylo s policii?... ale Cecil potrebuje ten podvozek jak sul a pak to bude teprve pecka .. sem cekal ze mi v zatackach na spojce ujede ale jak je tvrdej tak byl pomalejsi ...
![]()
![]()
na tech zimnich sjetejch gumach bych do toho stejne nesel...
Dnes jsem koupil ale celkem slusny pneu
: Pirelli RS5 225/625-17
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Regionál Praha 7.7.2005
ja jel furt 140 zatacka nezatacka... tak jsi me mel predjet ne? jsem nejel v levem pruhuLOPOLO píše:nezavodili ale jeli jsme ty dve zatacky celkem svizne a tys me v nich brzdil .. asi diky gumam a podvozku. Pirellky tomu jenom prospejou.JFK píše:my jsme zavodili? tak to jsi mel rict drivLOPOLO píše: prijeli pokecat... ale Cecil potrebuje ten podvozek jak sul a pak to bude teprve pecka .. sem cekal ze mi v zatackach na spojce ujede ale jak je tvrdej tak byl pomalejsi ...
![]()
![]()
no treba na karach jsem si to vcera uzil az az... ta jizda vsechny kola 1:27... a jednou 1:26... tak je to spravne, tak to ma bytLOPOLO píše:mno nejsem na to zvyklej ze bys me brzil ... ja jel skoro uplne v pravymJFK píše: ja jel furt 140 zatacka nezatacka... tak jsi me mel predjet ne? jsem nejel v levem pruhu
jo jo .. muj dosavatni rekord je 1:23,6 .. kdysi davno tu byly rekordy stary trate.JFK píše:no treba na karach jsem si to vcera uzil az az... ta jizda vsechny kola 1:27... a jednou 1:26... tak je to spravne, tak to ma bytLOPOLO píše:mno nejsem na to zvyklej ze bys me brzil ... ja jel skoro uplne v pravymJFK píše: ja jel furt 140 zatacka nezatacka... tak jsi me mel predjet ne? jsem nejel v levem pruhudobra kara...
jsi se malinko preklepl ne?LOPOLO píše:jo jo .. muj dosavatni rekord je 1:23,6 .. kdysi davno tu byly rekordy stary trate.JFK píše:no treba na karach jsem si to vcera uzil az az... ta jizda vsechny kola 1:27... a jednou 1:26... tak je to spravne, tak to ma bytLOPOLO píše: mno nejsem na to zvyklej ze bys me brzil ... ja jel skoro uplne v pravymdobra kara...
-
MIKI
- Klubové ID: 81
- Kontaktovat uživatele:
to je drzost....JFK píše:ja jel furt 140 zatacka nezatacka... tak jsi me mel predjet ne? jsem nejel v levem pruhuLOPOLO píše:nezavodili ale jeli jsme ty dve zatacky celkem svizne a tys me v nich brzdil .. asi diky gumam a podvozku. Pirellky tomu jenom prospejou.JFK píše: my jsme zavodili? tak to jsi mel rict driv![]()
![]()
a bral jsem ohled i na Mikiho
jsem na nej nechtel hodinu cekat v baru
![]()
jabka, hrušky... v tom případě má dost velké odchylky... jednou 1:30... jednou 1:23...Lukas H. píše:Podle me se bavi o tom case co zajel s rychlou karou jak jste spolu jeli naposled...JFK píše:jsi se malinko preklepl ne?![]()
![]()
pokud vim tak legitku jsi dostal za 1:27xxx Bavime se o nove trati...
Nebo mam vytasit cas z te detske kratke drahy?
![]()
![]()
jabka, hrušky... v tom případě má dost velké odchylky... jednou 1:30... jednou 1:23...JFK píše: Podle me se bavi o tom case co zajel s rychlou karou jak jste spolu jeli naposled...
jaky jabka i hrusky ... 1:30 sme meli s pomalejma ve stredu oba .. ty dokonce jeste vic .. holt nekdy to jede a nekdy ne .. zalezi na kare.
jaky jabka i hrusky ... 1:30 sme meli s pomalejma ve stredu oba .. ty dokonce jeste vic .. holt nekdy to jede a nekdy ne .. zalezi na kare.[/quote]LOPOLO píše:jabka, hrušky... v tom případě má dost velké odchylky... jednou 1:30... jednou 1:23...JFK píše: Podle me se bavi o tom case co zajel s rychlou karou jak jste spolu jeli naposled...kdyz to bude michat dohromady...
ale necpu sem cas s rychlou karou (jinou kubaturou) kdyz se mluvi o tech normalnich karach...