Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
no a co kdyby jsi prelozil tu belgii?LOPOLO píše:co nadelas ... mno tak budu na jednom srazu chybet, no ... o nic nejde, ne?M3maniac píše:a to si byl zhulenej? když jsi se tu několikrát vyjádřil že jo?LOPOLO píše:takze jestli je to 26 - 28 srpen tak bohuzel nemuzu ...... budu s nejvetsi pravdepodobnosti v Belgii
speedy mi taky nedávno řek že jo,hm tak kdyby teda bylo ještě pár lidi co nepřijedou tak to nechejme fakt na jindy,to by bylo lepší... zatím darmon,lopolo,speedy,George_D,Georgis... takže salámek kucí
patrně to bude lepší ,můžu prcat domlouvání ubytování,uzavření silnice ,časomíru atd... Návrh zněl letní sraz a pak ještě kdo se toho ujme.... 

jo fpoho,já jen že to bere nadšení.... udělám to uplně jinak at přijede kdo chce a dělá si co chce,nemá smysl řešit něco velkého pro lidi co jsem nikdy neviděl a být pak za kokota co chce uzavřít tra? pro 8lidí,ono pak ještě ve finale nepřijede někdo z těch co napsali že jo a budu za rybu....LOPOLO píše:tak pet sest lidi co jezdej furt nepojedou .. to prece nevadi .. prijede dalsich 30darmon píše:co ja kurva, ja rikal ze nejedu.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
jj souhlasím s JFK a také se přimlouvám za navržené datum. Na 99,99% bych jel 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Kámo přesně jsem věděl,že se toho chytnešLukas H. píše:Hehe to mi pripomnelo tvuj "sprint" ve vyskove a nemusis mit ani znak kosoctvercovej...M3maniac píše:klidně přijeď,ale abys nebyl za znak kosočtvercovejLukas H. píše: U vas se rika kokutkovi ryba?![]()
Ja bych prijel natrhnout bawum prdel...

Jinak se zeptám na ten termín v září,ale pokud ani to vám nebude vyhovovat prdím na to...