v PLR bylo coly v osmdesatych letech po kokot a temer zadara.darmon píše:poslu ti po lopolovi flasku coca~coly, ok ?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!
jsi úpně normální dobrodruh,nechápu jak někdo může dát za zbořené emko,s pofidérním motorem 450 a přitom může mít origo nebourané emko v top stavu za stejné prachykosh píše:450, ale to teda nevim co bude teď. Ten motor vypada jak by jezdil někde po sahaře.

ja si objednal motor kompletně po repasi. Nová klika,ojnice,hlava,ložiska....... . no kdybych měj těch 450 v kapse tak bych se stavil, ale ja jsem měl 100 + modrou M3 3.0. Takže tak.
Mluvil jsem s tatkou o tom srazu a řikal, že jestli mu do te doby příjde auto ( M5 E60 ) tak by se jel taky podívat. Ale spiš jen na jeden den.
Mluvil jsem s tatkou o tom srazu a řikal, že jestli mu do te doby příjde auto ( M5 E60 ) tak by se jel taky podívat. Ale spiš jen na jeden den.
No asi tak,dopředu tě ujistím,že se nic takového nebude dít,kámo jen nová hlava stojí 120k (nakonec to stejně bude něco s nejistou historií po celolaku a ze sportovní úpravou motoru jak ho znám tak na 380PSkosh píše:ja si objednal motor kompletně po repasi. Nová klika,ojnice,hlava,ložiska....... . no kdybych měj těch 450 v kapse tak bych se stavil, ale ja jsem měl 100 + modrou M3 3.0. Takže tak.

Ne ne, motor jsem chtěl naprosto seriovej. Upravy ala valek mi moc nevoní
, 120-hlava,
,to jsou věci, no uvidíme, v pondělí by se měl valek vrátit z Itálie tak byych se s ním chtěl domluvit co dal, protože 450 za to M-ko s tím motorem rozhodně nedám.No uvidíme no. Snad se bude dařit MHD mně už moc nebaví
, to se ta objednávka te 5 tak proflakuje 

Nic nového ti tam dávat nebude,poskládá to z toho co dům dákosh píše:Ne ne, motor jsem chtěl naprosto seriovej. Upravy ala valek mi moc nevoní, 120-hlava,
,to jsou věci, no uvidíme, v pondělí by se měl valek vrátit z Itálie tak byych se s ním chtěl domluvit co dal, protože 450 za to M-ko s tím motorem rozhodně nedám.No uvidíme no. Snad se bude dařit MHD mně už moc nebaví
, to se ta objednávka te 5 tak proflakuje

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Budu v holandsku, nedáme někde regionálLOPOLO píše:takze jestli je to 26 - 28 srpen tak bohuzel nemuzu ...... budu s nejvetsi pravdepodobnosti v Belgii

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!