psena píše:Pokud mam spravne info, tak uz to bude od nynejska u hrbitova, mam to od bytu bliz.
Takže příští srázek je 20. 4. 2005 v 19.00 na plácku u Ústředního hřbitova, v případě špatného počasí bude v Carrefouru na Vídeňský ul. v prvním patře.
ta připomínka je dost na místě, vzhledem k tomu, kolik soli letos bylo na silnicích.......bez ní by bylo líp.....
Moje slova, lepsi pto kastli a tech driftu...
Smozrejme v kritickych mistech brzdeni z kopce atd sterk, ale na rovince muze zustat klidne ujetej snih, proste by se jezdilo pomaleji no a co..
ta připomínka je dost na místě, vzhledem k tomu, kolik soli letos bylo na silnicích.......bez ní by bylo líp.....
Smozrejme v kritickych mistech brzdeni z kopce atd sterk, ale na rovince muze zustat klidne ujetej snih, proste by se jezdilo pomaleji no a co..
jo, přesně tak, na horách a v chráněných obalstech to tak funguje a jezdí se tam v poho.......na druhou stranu už jsem tady ve štatlu narazil na "řidiče" co při jemném poprašku sněmu jezdil po městě s řetězama!
My, co jezdíme stále pomalu, tak je nám jedno jestli je sníh nebo sucho...