Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
The Driving Force Tour
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Štve mě že jsem se tam nedostal. Tak příště 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- TURBO_KrteK
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
no bylo jich tam pul napul a byl o spis nahodnej vyber, prootze kazdej ten "instruktor" mel priřazený auto a nás přidělovali k instruktorům
my už čekali při svym štěstí diesla v automatu, ale přišel k nám klučina, jestli bychom chtěli 330cu, tak sme to brali - hned za chvíli k nám přišla osádka nějakýho diesla, jestli bychom si to nechteli vymenit, coz jsem rezolutne odmitnul
my už čekali při svym štěstí diesla v automatu, ale přišel k nám klučina, jestli bychom chtěli 330cu, tak sme to brali - hned za chvíli k nám přišla osádka nějakýho diesla, jestli bychom si to nechteli vymenit, coz jsem rezolutne odmitnul

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak Alpe kopni to do článku, pár fotek a článek je na světě.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
A dalších?? Tak doufam že napíšeš že jsem tam nebylSpeedy píše:už na něm pracujus dovolením použiju části příspěvků od Alpa, krtka a dalších.

To víš, chudáci, museli se trochu odreagovatalp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
takze jsem to take nestihl, byl jsem pozvanej na patek... ale jak tak posloucham tak jsem o nic neprisel. Mam si teda novou "trojku" zaradit mezi 1xx, 5xx, X3 apod. dilka? To je teda pruser. Ale na druhou stranu kdyz novej majitel bmw okomentuje prvni dojmy z auta tim jakou krasnou barvu ma kuze a co by to chtelo k palubce tak se ani nedivim ze na to fabrika kasle...
Vrzat ale po 2000 km by ty auta nemusela...

mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho autaalp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))

co se tam v neděli stalo?LOPOLO píše:mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho autaalp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))
.... ten krapet zuril a nemel absolutne pochopeni co znamena pojem bavit se jizdou .. i kdyz to bylo uplne bezpecny. Proste doma mlacenej klucina co dostal do ruky krapet moci.

Nic zasadniho. V klidku si jedu na tu akci a najednou mam pocit ze se chce nekdo bavit a trosku si zajezdit. Mno tak sem na to slap, trosku mu ujel a pak zas pockal ... ale predjet sem se nenechal i kdyz se snazil. Proste sme si hrali. Pak jsme ale sjeli z dalnice a on se na mme furt lepil. Rikal sem si ze je to asi nejakej nevybourenej tuner co ma roupy a tak sem mu ujel vic. Mno, dohlal me az v obci ( tam prece nepojedu rychle .. nechci sejmout nejaky dite co si uziva jara na ulici ) kde me hrozne agresivne predjel zahoukal a zastavil. Ridic toho auta byl ocividne hodne nasranej a mel sem pocit ze se dost klepal .... mno a tak si me dali.Kaca píše:co se tam v neděli stalo?LOPOLO píše:mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho autaalp píše:to by mel napsat dovetek lopolo))) ... jak se mu spolupracovalo
))
.... ten krapet zuril a nemel absolutne pochopeni co znamena pojem bavit se jizdou .. i kdyz to bylo uplne bezpecny. Proste doma mlacenej klucina co dostal do ruky krapet moci.
LOPOLO píše:Nic zasadniho. V klidku si jedu na tu akci a najednou mam pocit ze se chce nekdo bavit a trosku si zajezdit. Mno tak sem na to slap, trosku mu ujel a pak zas pockal ... ale predjet sem se nenechal i kdyz se snazil. Proste sme si hrali. Pak jsme ale sjeli z dalnice a on se na mme furt lepil. Rikal sem si ze je to asi nejakej nevybourenej tuner co ma roupy a tak sem mu ujel vic. Mno, dohlal me az v obci ( tam prece nepojedu rychle .. nechci sejmout nejaky dite co si uziva jara na ulici ) kde me hrozne agresivne predjel zahoukal a zastavil. Ridic toho auta byl ocividne hodne nasranej a mel sem pocit ze se dost klepal .... mno a tak si me dali.Kaca píše:co se tam v neděli stalo?LOPOLO píše: mno byl sem celkem nasranej ..i kdyz asi trosku min nez ten ridic policejniho auta.... ten krapet zuril a nemel absolutne pochopeni co znamena pojem bavit se jizdou .. i kdyz to bylo uplne bezpecny. Proste doma mlacenej klucina co dostal do ruky krapet moci.
náhodou na takovou neděli při pěkným počasí dobrý zážitek.
Na dálnici z Prahy zpět dom jsme se honili s VW . Říkat, kdo vyhrál je myslím zbytečný