coby .. ze to s tebou cvici a ze sis mel koupit feliciiSpeedy píše:By mě zajímalo, co si o mě myslí v práci, když každý den přilítnu na parkoviště dveřma napřed
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Akce letiště 29.1.05
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:coby .. ze to s tebou cvici a ze sis mel koupit feliciiSpeedy píše:By mě zajímalo, co si o mě myslí v práci, když každý den přilítnu na parkoviště dveřma napřed...
Tak přesně toto mi řekli spolupracovníci dnes ráno, ale úplně přesně jak jsi to napsal

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Sumi: video je dost dobrý, libovej je ten konec z dálnice 
George: no, asi tahle - když jde kolem šéf a vidí na mým monitoru morčata, budiž, nechává mě žít. Když jsem tam začala mít auta, ok, pořád dělal že to nevidí. No ale když vidí na mým monitoru ženskou s poskakujícíma prsama, tak to už nepřehlídne
George: no, asi tahle - když jde kolem šéf a vidí na mým monitoru morčata, budiž, nechává mě žít. Když jsem tam začala mít auta, ok, pořád dělal že to nevidí. No ale když vidí na mým monitoru ženskou s poskakujícíma prsama, tak to už nepřehlídne
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Takže vlastně teď furt leze okolo tvýho monitoru a čuchá?? No tak a? si koupí BMW a může koukat taky 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!