A co děláš v tý hospodě?Zave_M50 píše:ja posledni dobou jezdim autem do hospody...![]()
ale nechlastam!! ani takovy to dam si jedno, do trech hodin to vyprcha apod... proste na to seru!!! a navic moc nechlastam ani kdyz du nekam parit, protoze sme po 2 pivech uplne v prdeli
... takze ja a alkohol nejde dohromady...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Březůvky 2
- Huska
 - Klubové ID: 200
 - Kontaktovat uživatele:

Myslel jsem že Mohelnici jsme probrali a ukončili, tak nechápu proč to vytahuješ. Od Mohelnice spousta lidí čekalo něco jiného, takže jsem nebyl sám co to pochopil jinak.LOPOLO píše:obavam se ze tam se ti bude libit jeste vo dost min nez na poslednim celorepublikovym srazu ...Huska píše:napiš prosím více informací a alespoň odkaz na http://www.mapy.cz
Tady Rudosh přesně napsal, jak si představuje akci co pořádá a myslím že bude skvělá (
Začátek února mi zatím nevyhovuje, ale jak dáte přesný termín, pokusím se svúj program přizpůsobit.
Huska píše: Myslel jsem že Mohelnici jsme probrali a ukončili, tak nechápu proč to vytahuješ. Od Mohelnice spousta lidí čekalo něco jiného, takže jsem nebyl sám co to pochopil jinak.
Tady Rudosh přesně napsal, jak si představuje akci co pořádá a myslím že bude skvělá (ten Mouline Rouge si nechám projít hlavou
)
Začátek února mi zatím nevyhovuje, ale jak dáte přesný termín, pokusím se svúj program přizpůsobit.
Ja jen aby se predeslo dalsimu zklamani .. nic vic.
LOPOLO píše:Huska píše: Myslel jsem že Mohelnici jsme probrali a ukončili, tak nechápu proč to vytahuješ. Od Mohelnice spousta lidí čekalo něco jiného, takže jsem nebyl sám co to pochopil jinak.
Tady Rudosh přesně napsal, jak si představuje akci co pořádá a myslím že bude skvělá (ten Mouline Rouge si nechám projít hlavou
)
- Huska
 - Kontaktovat uživatele:

Na 8.2. mám rezervovanou letenku do Venezuely..M3maniac píše:jj,to je dobrý,začátek února mi zatím nevyhovuje
Termín odletu ještě není definitivní a může se posunout na 13.2. a v tom případě bych přijel
- Huska
 - Kontaktovat uživatele:

děkuji za starost, alespoň bychom to předchozí řádně zapili a tak máš u mě pivkoLOPOLO píše:[
- 
				RuDoSh
 - Klubové ID: 5
 - Kontaktovat uživatele:

Takze dal jsem to trosku dohromady.
Ohledne te svatby co se tam kona bude male omezeni... nevesta s zenichem berou fucking room, takze v sobotu bude jen 10 luzek (s tim ze par svatebcanu tam chtelo spat taky,ale kvuli nam jim rekne ze jsme to meli dohodnuto driv). V patek bude luzek 12.
Takze po precteni teto diskuze mi to vyslo takhle:
jen patek - Margos a Bombarder
patek i sobota - hanz, patras, skautik, francis, lopolo, jfk, lukas h, m3maniac, stealth a jawak
Zbylo jeste par lidi co by chtelo jet, beru je na vedomi (alp, psena, huska?, miki a danny M), ale vybral jsem (no zni to blbe) lidi kteri momentalne makaji na NOVEM BMWKLUBU i kdyz to ostatni treba netusi
. A pak lidi, kteri tady byli loni a psipeli k pohodove a bezkonfliktni atmosfere. 
A kdyby jeste nekdo prehlidnul termin tak je to 4-6.2.2005

Ohledne te svatby co se tam kona bude male omezeni... nevesta s zenichem berou fucking room, takze v sobotu bude jen 10 luzek (s tim ze par svatebcanu tam chtelo spat taky,ale kvuli nam jim rekne ze jsme to meli dohodnuto driv). V patek bude luzek 12.
Takze po precteni teto diskuze mi to vyslo takhle:
jen patek - Margos a Bombarder
patek i sobota - hanz, patras, skautik, francis, lopolo, jfk, lukas h, m3maniac, stealth a jawak
Zbylo jeste par lidi co by chtelo jet, beru je na vedomi (alp, psena, huska?, miki a danny M), ale vybral jsem (no zni to blbe) lidi kteri momentalne makaji na NOVEM BMWKLUBU i kdyz to ostatni treba netusi
A kdyby jeste nekdo prehlidnul termin tak je to 4-6.2.2005
a šlo by dohodnout za lahvinku že by ti co jsou navíc vzali sebou spacák a spali s náma na pokojích? Je to škoda aby to bylo omezený počtem lůžek:) Třeba Alp chtěl jet určitě, co vím... 

Rudoshi, skuz se tam ještě na tohle zeptat, taková samodoma přistýlka:) Oni na tom budou profitovat víc večer na baru a na jídle..., když nás bude víc