tak jsem mluvil se "sefem" a v tom terminu tam maji nejakou svatbu, ale rikal ze neni problem (pac svatebcani nechteji ubytovani), a dal by nas dolu do pivnice (jsou tam drevene stoly, kulecnik.... ale asi se samoobsluhou.... pro chlast nahoru k baru, tak by se zas vzalo par lahvi a bylo by...)
RuDoSh píše:tak jsem mluvil se "sefem" a v tom terminu tam maji nejakou svatbu, ale rikal ze neni problem (pac svatebcani nechteji ubytovani), a dal by nas dolu do pivnice (jsou tam drevene stoly, kulecnik.... ale asi se samoobsluhou.... pro chlast nahoru k baru, tak by se zas vzalo par lahvi a bylo by...)
pivnice zni dobre ... obcas se tyhle akce zvrtnou a pak je bordel
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
hele, bude prdel, uneseme nevěstu...
To ALP a ostatní zájemci: to je spíš otázka na Rudoshe, jde o počet lůžek, ale Rudosh by mohl domluvit přistýlky v podobě "spacák sebou"
JFK píše:hele, bude prdel, uneseme nevěstu... To ALP a ostatní zájemci: to je spíš otázka na Rudoshe, jde o počet lůžek, ale Rudosh by mohl domluvit přistýlky v podobě "spacák sebou"
No ty woe ,únos v EVU to tam ještě určitě neměli by nám pak dali výkupné v podobě kartónu JIMa BIMa a bylo by už se těším !!!
Jawak píše:Pokud mě někdo vezme s sebou, tak bych byl rád, mám totiž noty na 10 měsíců v čistírně a loučím se dočasně s modrými vrtulemi, bohužel
Skoda ze jen na 10...
Já myslím, že se poučil, tak nebuď takovej necita
No já jsem se k tomu raději nevyjádřoval.každej má plnou hubu keců a přitom se to může stát každýmu,tím vůbec nechci toto chování omlouvat.Ale co .... Není tu sám na fóru co měl takový průser... a málem za to zaplatil a ne málo,důležité je že se díky bohu nikomu jinému nic vážného nestalo!
Lukas H. píše:[quote="Jawak"]Pokud mě někdo vezme s sebou, tak bych byl rád, mám totiž noty na 10 měsíců v čistírně a loučím se dočasně s modrými vrtulemi, bohužel
Skoda ze jen na 10...
Já myslím, že se poučil, tak nebuď takovej necita
No já jsem se k tomu raději nevyjádřoval.každej má plnou hubu keců a přitom se to může stát každýmu,tím vůbec nechci toto chování omlouvat.Ale co .... Není tu sám na fóru co měl takový průser... a málem za to zaplatil a ne málo,důležité je že se díky bohu nikomu jinému nic vážného nestalo![/quote]
asi tak...