tady je pár fotek
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Břeclavský sraz vozů BMW
-
Pavel
- Klubové ID: 56
Včera v 10:00 se konal v Břeclavě srazík vozů BMW.Sjelo se tam 17 vozů (což mě mile překvapilo..
) a na programu byla jen spanilá jízda skrz břeclavský okres o délce 100km + zastávka v restauraci.
tady je pár fotek
tady je pár fotek
- Přílohy
-
- DSC04010.JPG (41.62 KiB) Zobrazeno 2053 x
-
- DSC03990.JPG (55.02 KiB) Zobrazeno 2049 x
-
- DSC03977.JPG (56.55 KiB) Zobrazeno 2046 x
-
Pavel
- Klubové ID: 56
Já bych to jsem dal ale dozvěděl jsem se to ve čtvrtek večer a to tím způsobem "v sobotu je v 10:00 sraz BMW v Břeclavě" a to bylo vše...
Létak co je na fotce jsem dostal na místě od pořadatele.Téměř nikdo z účastněných nezná náš bmwklub,takže díky mím polepům jsem udělal patřičnou reklamu s tím že do budoucna o další akci dají vědět i nám na web.Snad...
Ale akcička pěkná.jsem rád že i u nás tady dole na jihu se dějí takové akce.Sice říkali,že loni poprvé to byl propádák (bylo jich jen 6 aut),tak letos jim to s návštěvností vyšlo.
Ale akcička pěkná.jsem rád že i u nás tady dole na jihu se dějí takové akce.Sice říkali,že loni poprvé to byl propádák (bylo jich jen 6 aut),tak letos jim to s návštěvností vyšlo.
-
margos
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
Pavel píše:Já bych to jsem dal ale dozvěděl jsem se to ve čtvrtek večer a to tím způsobem "v sobotu je v 10:00 sraz BMW v Břeclavě" a to bylo vše...Létak co je na fotce jsem dostal na místě od pořadatele.Téměř nikdo z účastněných nezná náš bmwklub,takže díky mím polepům jsem udělal patřičnou reklamu s tím že do budoucna o další akci dají vědět i nám na web.Snad...
![]()
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
tak nějak...škodamatal píše:To je škoda, že jsme to nevěděli, z Brna je to kósek...![]()