Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zhodnocení srazu v Mohelnici a úvaha o příštím srazu
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, jak je sraz v Mohelnici za náma, se nabízí otázka, jestli už někdo přemýšlí o dalším srazu.
Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.
Nemáte chu? to příště provést ve větším stylu? Mám na mysli, aby nebylo na prvním místě setkání a chlastačka s kámošema, ale aby to bylo ten druhej den trochu víc o autech? Chyběla mě tam nějaká přehlídka pěkně vyrovnanejch aut (dost času na fotečky a pokec s majitelama), někdo by určitě ocenil i nějaký to klání (sprinty aspol.). Kdyby se platily nějaký příspěvky, byly by třeba prachy na pronájem placu atd.
Každopádně, díky skautíkovi (nebo kdo byl hlavním organizátorem) a doufám, že to bude čím dál lepší!
P.S.: Myslím, že by se hodilo toto téma připíchnout nahoru, a? se každej vyjádří.
Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.
Nemáte chu? to příště provést ve větším stylu? Mám na mysli, aby nebylo na prvním místě setkání a chlastačka s kámošema, ale aby to bylo ten druhej den trochu víc o autech? Chyběla mě tam nějaká přehlídka pěkně vyrovnanejch aut (dost času na fotečky a pokec s majitelama), někdo by určitě ocenil i nějaký to klání (sprinty aspol.). Kdyby se platily nějaký příspěvky, byly by třeba prachy na pronájem placu atd.
Každopádně, díky skautíkovi (nebo kdo byl hlavním organizátorem) a doufám, že to bude čím dál lepší!
P.S.: Myslím, že by se hodilo toto téma připíchnout nahoru, a? se každej vyjádří.
Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.MikeT píše: Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
jako baxon jo ??MikeT píše:Tím líp! Škoda, že já jsem si tam připadal trochu nesvůj, že se všichni znáte. Je fakt, že nebylo dost času.LOPOLO píše:Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.
Příště si všichni nalepte na triko svůj nick.

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
I kdyz vypada jako polska mlaticka, je to v jadru citlivej a hodnej kluk. Pamatuju si jak jsme jeli po jidle na benzinku v kabru a bombarder se ptal domorodcu na cestu. V ocich osloveny paru se dalo cist:MikeT píše: Jo. Každý ho znáš z fóra, ale jak pak poznáš kdo je kdo? Já teda poznal jenom Bombardéra. Fakt trefnej nick...
Zena: paneboze, rychle mu odpovez nebo te zabije

Muz: velmi podrobne a usluzne popsal cestu do nejmensiho detailu a snazil se uchovat si usmev i kdyz se celej trasl

-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem rád.LOPOLO píše: I kdyz vypada jako polska mlaticka, je to v jadru citlivej a hodnej kluk. Pamatuju si jak jsme jeli po jidle na benzinku v kabru a bombarder se ptal domorodcu na cestu. V ocich osloveny paru se dalo cist:
Zena: paneboze, rychle mu odpovez nebo te zabije
Muz: velmi podrobne a usluzne popsal cestu do nejmensiho detailu a snazil se uchovat si usmev i kdyz se celej trasl

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
to bud rad ze jsme se s bombarderem nezacali tulitMikeT píše:To jsem rád.Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg).

btw. me se to az na tu sobotni tycku a nedelni poledne libilo....
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
sak si taky neco vylemcalRuDoSh píše:to bud rad ze jsme se s bombarderem nezacali tulitMikeT píše:To jsem rád.Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg).
btw. me se to az na tu sobotni tycku a nedelni poledne libilo....

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
to jsou jenom osobní pocity,MikeT píše:Tím líp! Škoda, že já jsem si tam připadal trochu nesvůj, že se všichni znáte. Je fakt, že nebylo dost času.LOPOLO píše:Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.
Příště si všichni nalepte na triko svůj nick.

Můj názor na opakování je takovej, nechal bych takovej sraz max tak 2 - 3 krát do roka, stratilo by to potom svoje kouzlo a zjíždělo by se časem míň lidí. Vemte v potaz co by si počal třeba JFK, kdyby to bylo každej měsíc

- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Jináč si myslím, že pro ty co přijeli až v sobotu a v sobotu taky odjeli to možná vypadalo tak jakoby " viděli film jen z půlky a pak se ptali o čem to je" pro ty co tam byli od začátku, tudíž od pátka, ten film prostě viděli celej a nebo před koncem odjeli - měli přehled...
Tak se to dá taky přirovnat...Prostě jeden den navazoval na ten druhej...Jako u dvoudílnýho seriálu...Vidíš první díl a musíš vidět druhej aby si byl uplně v obraze.
Tak se to dá taky přirovnat...Prostě jeden den navazoval na ten druhej...Jako u dvoudílnýho seriálu...Vidíš první díl a musíš vidět druhej aby si byl uplně v obraze.

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
takhle nějak to vidím takyLion píše:Jináč si myslím, že pro ty co přijeli až v sobotu a v sobotu taky odjeli to možná vypadalo tak jakoby " viděli film jen z půlky a pak se ptali o čem to je" pro ty co tam byli od začátku, tudíž od pátka, ten film prostě viděli celej a nebo před koncem odjeli - měli přehled...
napsal si to dobře

ja zadnou nemelpatras píše:sak si taky neco vylemcalRuDoSh píše:to bud rad ze jsme se s bombarderem nezacali tulitMikeT píše:To jsem rád.Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg).
btw. me se to az na tu sobotni tycku a nedelni poledne libilo....slivka byla vynikajici !!!!

ale mozna vam z toho bylo blbe, rudosh pul soboty prospal a ty jsi se na obedosnidani taky netvaril zrovna nejzdraveji