doufam ze jo, ja tam buduLukas H. píše:Volal mi JFK, ze se mam napsat aby jste si vzali brusle kdo je mate... Ze prej tam objednal zamrzlej rybnik...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PRVNI LETNI SRAZ
Ja bych chtel jet a mozna i abdul....kdyztak mi please napis sms nebo cinkni....777143235-Romanmornik píše:Pokusím se dorazit na 12:30 na tu myšlenou benzinku před kruháčem. Ale jsem kotva, takže budu mít určitě zpoždění. Možná pojedeme z Ostravy dvě BMW. Jede ještě někdo Z Ostravy v sobotu kolem poledne???Huska píše:xsun píše: ee, kdy budete projizdet olmikem? pripojil bych se ...
nebo nekdo jinej kdo jede prez OL v sobotu kolem poledne? bojim se jet sam
Můžeme se domluvit pojedu s kolonou z Brna, ale v olomouci si odskočím. Do Mohelnice pojedu na 13:00 takže 12:30 se můžem někde potkat, už jede i Fil a možná Marek IS. Mobil na mě 608 /323698. navrhuji benzinku směr mohelnice před kruháčem ke Globusu
-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
no asi uz pozde, ale kdyztak nejezdi do mohelnice ... akce presunuta do Sternberka ... proc, jak atd. se urcite jeste dozvis, tedka jsem prijel a jsem unavenej - noc pred srazem jsem jaxi nespal, takze jsem jak prejetej buldozerem ...nemam chut se rozepisovat ...kaca píše:Pokud se ted uz nic neposere, tak varte kafe.Prijedu vecer na skok.
urcite to tady hodne lidi bude rozebirat ...
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Zítra můžu poslat fotky jen nevím komu.
Jsem zvědavej jak budete tento sraz hodnotit, protože podle mě to byl propadák
Jsem zvědavej jak budete tento sraz hodnotit, protože podle mě to byl propadák

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak jaky to tam vlastně bylo?? 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!