Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PRVNI LETNI SRAZ
-
- Kontaktovat uživatele:
- TURBO_KrteK
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?

snazil jsem se, jenze v okoli nevim o zadne vhodne soukrome ceste apod.Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?
a nema smysl snazit se vyjednat zavreni silnice pro par aut s tim, ze by pronajem sel na soukromou osobu a pak pozadavek zajistit sanitku, hasice, znacky,...
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
To si užiju kdykoli, ale nejcenější je porovnání ne papírových hodnot, ale rozdíly mezi ojetými auty, motory atd. Já se svou 1,8i M10 většinou končím mezi posledníma, ale když jedu rovnoceně s M40 nebo M20 dvoulitrem tak to potěší. Pro mě není důležité vyhrát, ale vidět jaký obrovský rozdíl je mezi mezi 318i a 325i a 328i. Najít pochu kde by to šlo uskutečnit by nemusel být až tek velký problém...... myslím že na srazu v Olomouci byli nakonec taky všichni spokojeni.MikeT píše:Toho si užiješ dost po cestě, ne?Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?

-
- Kontaktovat uživatele:
To byl jen žert.Huska píše:To si užiju kdykoli, ale nejcenější je porovnání ne papírových hodnot, ale rozdíly mezi ojetými auty, motory atd. Já se svou 1,8i M10 většinou končím mezi posledníma, ale když jedu rovnoceně s M40 nebo M20 dvoulitrem tak to potěší. Pro mě není důležité vyhrát, ale vidět jaký obrovský rozdíl je mezi mezi 318i a 325i a 328i. Najít pochu kde by to šlo uskutečnit by nemusel být až tek velký problém...... myslím že na srazu v Olomouci byli nakonec taky všichni spokojeni.MikeT píše:Toho si užiješ dost po cestě, ne?Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..skautik píše:snazil jsem se, jenze v okoli nevim o zadne vhodne soukrome ceste apod.Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?
a nema smysl snazit se vyjednat zavreni silnice pro par aut s tim, ze by pronajem sel na soukromou osobu a pak pozadavek zajistit sanitku, hasice, znacky,...

-
- Kontaktovat uživatele:
Vsak na to je taky potreba sanitky a hasice....Bombarder píše:Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..skautik píše:snazil jsem se, jenze v okoli nevim o zadne vhodne soukrome ceste apod.Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?

-
- Kontaktovat uživatele:
jo, ja se tam jedu taky jen ozrat, pohadat se s tebou a pak se do rana usmirovatBombarder píše:Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..skautik píše:snazil jsem se, jenze v okoli nevim o zadne vhodne soukrome ceste apod.Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?

-
- Kontaktovat uživatele:
Beres nejaky chlast nebo počkame, co priveze bpytlik??RuDoSh píše:jo, ja se tam jedu taky jen ozrat, pohadat se s tebou a pak se do rana usmirovatBombarder píše:Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..skautik píše: snazil jsem se, jenze v okoli nevim o zadne vhodne soukrome ceste apod.

-
- Kontaktovat uživatele:
jo pockame co doveze, ozerem se, pohadame, usmirime se a pak se usmirime s nim, aby mu to nebylo lito....Bombarder píše:Beres nejaky chlast nebo počkame, co priveze bpytlik??RuDoSh píše:jo, ja se tam jedu taky jen ozrat, pohadat se s tebou a pak se do rana usmirovatBombarder píše: Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..
Neni nad to chlastat pod dohledem zdravotniku a hacicu, ne?Bombarder píše:Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..skautik píše:snazil jsem se, jenze v okoli nevim o zadne vhodne soukrome ceste apod.Huska píše:četl jsem program a chybí mi tam trochu slalom nebo sprint...... nešlo by to nějak zajistit?

-
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak...LOPOLO píše:Neni nad to chlastat pod dohledem zdravotniku a hacicu, ne?Bombarder píše:Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..skautik píše: snazil jsem se, jenze v okoli nevim o zadne vhodne soukrome ceste apod.

-
- Kontaktovat uživatele:
no jsem zvedavy. snad to nedopadne: JA NECHCI, JA NEPIJU nebo RANO JEDU DOMU, TAK NEMUZU nebo JESTE JSEM NIKDY NEPIL, TAK NEMUZU nebo KDYZ PIJU, JSEM AGRESIVNI A ZABIJIM.. atd..Zave_M50 píše:Presne tak...LOPOLO píše:Neni nad to chlastat pod dohledem zdravotniku a hacicu, ne?Bombarder píše: Ja mel za to, ze se tam bude jenom chlastat..Hasici te vypumpujou, kdyz uz bude plnej a jedes nanovo...
![]()
![]()
.. omfRuDoSh