Lukas H. píše:[quote="svob"][quote="M3maniac"][quote="Bombarder"]to fakt nechapu, porad same blesky a tady hovno.
škoda,že nikdo nezachytil ten hardcoor ve dvou kilech těsně před těma svodidlama ... to by byl záběr M3 a 10cm za ní M5
P.S. závidím svobovi ,že to moh pěkně sledovat !
Jo, prostě nádhera... příště to chce kameru... Mka mají navrh - já už šel z 200km/h na brzdy před zatáčkou, ale oni mě ještě předjeli (neznali cestu) a výsledek byl úžasnej - M3 první a za ní M5 do zatáčky bokem z 200km/h (vlastně možná i víc)...
Me to moc uzasny neprislo, malem jsem z toho mel hnedou carku na slipech... [/quote]
že by v M5?[/quote] Lukasi, jak jsi to uhodl?:)[/quote]
Nebude to tim, že tě už trochu znám ????
a větší blázen než ty tun z klubu snad nikdo neni, i když Rene se ti přibližuje
Bombarder píše:[quote="stealth"][quote="Bombarder"][quote="stealth"]Video kvalitní, ale nejevila se mi ta situace nijak divoká ... jak cesta na dovču ..
konecne nekdo pochvalil kameramana za dobrou praci..
A ještě musím pochválit kameramana za doprovodný komentář vystihující opravdovou dramatičnost situace !
A taky za novou ikonku !!!
ooo díky, asi se fakt dám na točení péčka..[/quote]
Teď už jen aby Skautík kápnul božskou,vo těch našich stojících ocasech [/quote]
no nevim, to uz si vyříkejte na VIP Lounge [/quote]
Tak to sem zvedav, co se natoci.... Toto bylo echt cool. Jet s tebou René, tak asi utecu zadnim vyklapecim vokynkem... Bych se asi posral....
A nebo poblul...
Zave_M50 píše:Tak to sem zvedav, co se natoci.... Toto bylo echt cool. Jet s tebou René, tak asi utecu zadnim vyklapecim vokynkem... Bych se asi posral.... A nebo poblul...
no osobně bych volil Robertovu M5 to je větší šílenec za volantem
Zave_M50 píše:Tak to sem zvedav, co se natoci.... Toto bylo echt cool. Jet s tebou René, tak asi utecu zadnim vyklapecim vokynkem... Bych se asi posral.... A nebo poblul...
A ty si se mnou někdy jel? nedráždi tygra bo tě svezu ,akorát je pravdou,že nerád bourám auta
A ty si se mnou někdy jel? nedráždi tygra bo tě svezu ,akorát je pravdou,že nerád bourám auta
Presne tak. Nedráždi kobru bosou nohou... Nebo tě René naloží a budes mit plny gatě...
Rene, nejel, ale větší blázen než robert snad nejsi
Mezi nama, taky nejsem svatoušek, zvláš? kdyžse mi do pracek dostane nařadi s M power pod kapotou