Jinak by to mohlo bejt super kdyby jel malej KONVOJ z ostravybpytlik píše:Hehe neni spatny napad, ale musis mu jeste vysvetlit ze to je odemne sluzba, ze mu za to dam tolik, protoze on tomu verit nebudeM3maniac píše:můžeš hned Hanzovi vzít to kilčo za jeho vymazlené kupátkobpytlik píše:Jestli tu budu,tak proc neee)
snad Georgis a T.o.m.M3maniac píše:Jinak by to mohlo bejt super kdyby jel malej KONVOJ z ostravybpytlik píše:Hehe neni spatny napad, ale musis mu jeste vysvetlit ze to je odemne sluzba, ze mu za to dam tolik, protoze on tomu verit nebudeM3maniac píše: můžeš hned Hanzovi vzít to kilčo za jeho vymazlené kupátko)
zatím ty,abdul,bomba,já ... no ještě kača by mohla s geltym ,jinak mám jedno místo v autě volné kdyby někdo měl zájem
přesně takBombarder píše:snad Georgis a T.o.m.M3maniac píše:Jinak by to mohlo bejt super kdyby jel malej KONVOJ z ostravybpytlik píše: Hehe neni spatny napad, ale musis mu jeste vysvetlit ze to je odemne sluzba, ze mu za to dam tolik, protoze on tomu verit nebude)
zatím ty,abdul,bomba,já ... no ještě kača by mohla s geltym ,jinak mám jedno místo v autě volné kdyby někdo měl zájem
ale stejne si myslim, ze pojedou maximalne jedno az dve auta..