Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zitra 1.7. regional
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

Pristi tejden mi to na 99,9% vyjde a nejspíše dorazím

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Ale di? LukasH všem volal....Lukáš píše:a na mě si zapoměl taky.........., byl sem tam jak trotl s dalšima asi 5 lidma.....Lukas H. píše:Z duvodu totalniho kolapsu dopravy v praze a male ucasti je presunutej na pristi ctvrtek... Vsechny kdo sem napsali ze pojedu jsem obvolal, akorat na 530DAT nemam cislo...

to ale neznamená že se dovolalM3maniac píše:Ale di? LukasH všem volal....Lukáš píše:a na mě si zapoměl taky.........., byl sem tam jak trotl s dalšima asi 5 lidma.....Lukas H. píše:Z duvodu totalniho kolapsu dopravy v praze a male ucasti je presunutej na pristi ctvrtek... Vsechny kdo sem napsali ze pojedu jsem obvolal, akorat na 530DAT nemam cislo...

Jak taky?, ale mas pravdu na Tebe jsem opravdu zapomnel, volal jsem nekolika lidem a po chvilce uz jsem nevedel komu jsem volal a komu ne... Takze fakt sorry...Lukáš píše:a na mě si zapoměl taky.........., byl sem tam jak trotl s dalšima asi 5 lidma.....Lukas H. píše:Z duvodu totalniho kolapsu dopravy v praze a male ucasti je presunutej na pristi ctvrtek... Vsechny kdo sem napsali ze pojedu jsem obvolal, akorat na 530DAT nemam cislo...
N54 PWR
Promin Rene na tebe jsem si vlastne taky nevzpomnel...M3maniac píše:Ale di? LukasH všem volal....Lukáš píše:a na mě si zapoměl taky.........., byl sem tam jak trotl s dalšima asi 5 lidma.....Lukas H. píše:Z duvodu totalniho kolapsu dopravy v praze a male ucasti je presunutej na pristi ctvrtek... Vsechny kdo sem napsali ze pojedu jsem obvolal, akorat na 530DAT nemam cislo...

N54 PWR