Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
************ BMW SRAZ OLOMOUC No.II ************** 12.6.04
To mne mrzí, že jsem se nemohl zůčastnit. Totiž nemám ještě od Mimoně káru v cajku. Ale už se to blíží. Po čtyřech týdnech čekání na tlumič, který cestoval odněkud z Belgie (neschopnost firmy http://www.seqshift.com ) už jen chybí udělat geometrii a je to hotové.
Tak snad bude zase nějaký srazík né????
Tak snad bude zase nějaký srazík né????

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou chci poděkovat všem zúčastněným za skvělou atmosféru a celé odpoledne. Díky
PS: Máte někdo fotky na FTP apod.. Rád bych stáhnul všechny co jste nafotili Dík

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Chlape pořád marně přemýšlím, kde jsi parkoval při slalomech...přece jsi nám mohl ukázat jak se propleteš s malým Káčkem ... Hledal jsem Tvoje auto na fotkách a nikde jsem ho neviděl....je to škoda, protože jako účastník jsi se měl 100% projetskautik píše:jj super, jinak nadprumerne zorganizovany sraz

Huska píše:Chlape pořád marně přemýšlím, kde jsi parkoval při slalomech...přece jsi nám mohl ukázat jak se propleteš s malým Káčkem ... Hledal jsem Tvoje auto na fotkách a nikde jsem ho neviděl....je to škoda, protože jako účastník jsi se měl 100% projetskautik píše:jj super, jinak nadprumerne zorganizovany sraz![]()
schoval jsem ho ke skautum

taky me to pak mrzelo, ale rikal jsem si co by jste delali, kdyby vam to 1.3 natrela

priste
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Huska píše:Chlape pořád marně přemýšlím, kde jsi parkoval při slalomech...přece jsi nám mohl ukázat jak se propleteš s malým Káčkem ... Hledal jsem Tvoje auto na fotkách a nikde jsem ho neviděl....je to škoda, protože jako účastník jsi se měl 100% projetskautik píše:jj super, jinak nadprumerne zorganizovany sraz![]()
schoval jsem ho ke skautum![]()
taky me to pak mrzelo, ale rikal jsem si co by jste delali, kdyby vam to 1.3 natrela![]()
priste
Mě by to vůbec nevadilo a předpokládám, že by jsi byl nejrychlejší. Prostě šlo o zábavu a ne o závody tak proč ne?

-
- Kontaktovat uživatele:
2Bombarder:to seš hodnej
2Lopolo: ...eh...no...náhodou nepomohl bys mi s tím?
dělat video jaksi neumím
a vím že ty jsi profík
prosim prosim smutně koukám
Jinak taky musím poděkovat fšem zůčastněným, každej se sqvjele choval, žádny problémy,prostě: byly ste parádní
Jo a co se eště týče videa, sem nasadil život, když sem z Markovy káry ve 140km/h čuměl z okýnka a modlil se a? někde neletí nějakej čmelák.....to by bolelo.......
A taky veřejné díky Bombardérovi za zapůjčení kamery , tak snad vy co jste tam nebyly z toho taky něco budete mít), dával sem maximální pozor, abch s ní nic neudělal...páč se mrkněte na foto, kdo nevíte jak Bombardér vypadá....by mě zlomil vejpůl...
a taky Markovi iS, poněvač točením z jeho auta se ochudil o to že bude nějak víc na videu! do je potřeba ocenit! Díky

2Lopolo: ...eh...no...náhodou nepomohl bys mi s tím?

Jinak taky musím poděkovat fšem zůčastněným, každej se sqvjele choval, žádny problémy,prostě: byly ste parádní

Jo a co se eště týče videa, sem nasadil život, když sem z Markovy káry ve 140km/h čuměl z okýnka a modlil se a? někde neletí nějakej čmelák.....to by bolelo.......

A taky veřejné díky Bombardérovi za zapůjčení kamery , tak snad vy co jste tam nebyly z toho taky něco budete mít), dával sem maximální pozor, abch s ní nic neudělal...páč se mrkněte na foto, kdo nevíte jak Bombardér vypadá....by mě zlomil vejpůl...

a taky Markovi iS, poněvač točením z jeho auta se ochudil o to že bude nějak víc na videu! do je potřeba ocenit! Díky