Jinak do Hradce jedu taky.Snad to tam najdu.Jedu tam totiž poprvé..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Hradec
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No asi určitě, když se sejdem v Praze tak pojedem pospolu v pátek. Chtělo by to nějaký Pražany aby udali místo a čas ojezdu1Pavel píše:Halo halo,kdo se chystate vyrazit z Prahy?

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Čerňák by byl asi fakt nejlepší, hlavně to tam asi každej zná, ale ještě nějakou hodinu. Já doufam že to bude tak nejdřív kolem 16:00, protože do 14 makam, ale záleží na většině1Pavel píše: Já si beru na pátek dovolenou, tak mi na čase nezáleží. Místo bych viděl na Černém Mostě u kina.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
A ta registrace klubů při min účasti 10 vozů jsem už objednal, protože tam na jejich stránkách píšou že se to musí rezervovat min do 15.6 tak jsem to ted rezervoval, tak doufam, že nás alespon 10 z Prahy pojede, aby byla ta rezervačka platná

- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu taky, jestli pojedu svým autem to ještě nevím, ale budu tam na 100%.Souhlas, minulej rok to byla opravdu nejlepší tuning akce co se u nás dá vůbec vidět..Pěkně sem se teda spálil od sluníčka, ale na druhou stranu mě těšilo, že sem nebyl sám
spálenech bylo daleko víc.To s tou vlájkou která by se zapýchla do země to by nebyl špatnej nápad i když kdo má oči tak uvidí stát vedle sebe známý BMW z klubu takže asi neni třeba.
..Jen doufám, že počasí bude snad shovívavý.
P.S.: Jo chlapi kolik stojí tak ten zahradní přístřešek? Maj to kluci skoro na každým srazku a mě příjde, že je to vcelku dobrá a užitečná věc.
P.S.: Jo chlapi kolik stojí tak ten zahradní přístřešek? Maj to kluci skoro na každým srazku a mě příjde, že je to vcelku dobrá a užitečná věc.
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
V 16 by se mi to hodilo.George_D píše:Čerňák by byl asi fakt nejlepší, hlavně to tam asi každej zná, ale ještě nějakou hodinu. Já doufam že to bude tak nejdřív kolem 16:00, protože do 14 makam, ale záleží na většině1Pavel píše: Já si beru na pátek dovolenou, tak mi na čase nezáleží. Místo bych viděl na Černém Mostě u kina.
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65