V případě velkého zájmu budou upřednostněny E30, ale zvány jsou všechny modely
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
************ BMW SRAZ OLOMOUC No.II ************** 12.6.04
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.e30.cz/viewtopic.php?p=45969#45969
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
To: skautik..... potřebuji trochu jistější potvrzení z organizačních důvodů pravděpodobnost pod 80% neberuskautik píše:se mozna ukazu, ale mlada zrovna ten den odlita do pryc tak nevim, nevim
Jsem docela překvapenej že se zatím neozval žádnej Brňák
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Kluci uvádějte auta a? mám přehled jaké auta budou.ManyP píše:v klidu pojedu!!!!
PS: ...jedná se zejména o délku tratě sprintu.... mám rovinku 800m, ae stále nevím jakej poměr sprintovací délka X brzdná délka ...pokud máte někdo zkušenosti tak neváhejte poradit..(bezpečnost je až na prvním místě)
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Kluci myslel jsem si, že bude trochu větší zájem. Na to, že to bude po dlouhé době sraz s dobrým programem, cenami apod.
-
cain
- Kontaktovat uživatele:
Kua hned bych jel,ale je to za Aá na mě moc daleko(což neni ale největší chyba),ale hlavně za Bé se budu zrovna v sobotu celej den hrabat v autě(silentbloky,kotouče,destičky,řízení ...... ) což bude min. na celej den takže to neklapne.Ach jooo ,kdy bude něco dalšího ??
To M3maniac : uššš máš hotovou káru ?? Teda spíš ten motor co neběžel ?? Docela rád bych to viděl,na tý fotce zezadu cos tu měl vypadala libově
To M3maniac : uššš máš hotovou káru ?? Teda spíš ten motor co neběžel ?? Docela rád bych to viděl,na tý fotce zezadu cos tu měl vypadala libově
Ještě né,koncem týdne se má skládat motor! konečněcain píše:Kua hned bych jel,ale je to za Aá na mě moc daleko(což neni ale největší chyba),ale hlavně za Bé se budu zrovna v sobotu celej den hrabat v autě(silentbloky,kotouče,destičky,řízení ...... ) což bude min. na celej den takže to neklapne.Ach jooo ,kdy bude něco dalšího ??
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Značím siLOPOLO píše:na 85% procent pojedu
Pro všechny jedoucí po dálnici od Brna sjíždějte na prvním sjezdu Olomouc - Hněvotín ...není značeno centrum
Už jsem pár lidem popisoval ideální cestu takže tady je kopie:
Když budeš přijíždět do Olomouce po dálnici není na první ceduli uveden sjezd na centrum ale na Hněvotín a již tady sjedeš (první sjezd doprava Olomouc -Hněvotín) První semafor rovně a stále rovně až do města(cca 2 km asi ve 2/3 je železniční přejezd) - druhý semafor doprava - třetí semafor rovně (cesta se mírně stáčí doleva) - čtvrtý vlevo (alejí kaštanů)- pátý rovně (křížíš tamvajové koleje) - šestý vpravo (hned za semaforem je most přes Moravu) - hned za mostem doleva rovnoběžně s řekou a už před sebou uvidíš Klášterní Hradisko....již v polovině rovinky uvidíš po pravé straně místo srazu.
Na první pohled to vypadá složité, ale v praxi to tak není....spočítal jsem všechny semafory tak jed klidně bez mapy.
-
gelty
- Kontaktovat uživatele:
Tak zřejmě budu první co tady hodí nějaké foto.
Bohužel jsem měl blbě nastavenej fo?ák, takže pár snímků je rozmazaných, tka mě nekamenujte!

Bohužel jsem měl blbě nastavenej fo?ák, takže pár snímků je rozmazaných, tka mě nekamenujte!
- Přílohy
-
- sprint bombardér a lapolo.jpg (19.8 KiB) Zobrazeno 1434 x
-
- special diesel.jpg (39.14 KiB) Zobrazeno 1433 x
-
- Příprava před slalomem1.jpg (63.99 KiB) Zobrazeno 1432 x