Jasně spacák sebou!!! plus nějaké to tekuté palivo!!!RuDoSh píše:lukas h. - super napad
rene, skautik - takze spacaky s sebou.... ve trech se i mozna trochu vyspime (kdyby prselo.... ale pokud mate tak si klidne vemte stan... ja spim venku...)
jo a asi nejaky chlast by to chtelo (mam nejake zasoby).... a drevo (ne ze bych nejake mel) treba na ohen kdyz uz... co?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mimon - kdy, kde
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
zatim to vypada ze bych mohl uz nekdy po obede...M3maniac píše:Jasně spacák sebou!!! plus nějaké to tekuté palivo!!!RuDoSh píše:lukas h. - super napad
rene, skautik - takze spacaky s sebou.... ve trech se i mozna trochu vyspime (kdyby prselo.... ale pokud mate tak si klidne vemte stan... ja spim venku...)
jo a asi nejaky chlast by to chtelo (mam nejake zasoby).... a drevo (ne ze bych nejake mel) treba na ohen kdyz uz... co?
videl bych to tak nejprve hospoda (urcite budu mit kurewskej hlad) pak najit na miste vhodny placekRuDoSh píše:lukas h. - super napad
superRuDoSh píše:zatim to vypada ze bych mohl uz nekdy po obede...M3maniac píše:Jasně spacák sebou!!! plus nějaké to tekuté palivo!!!RuDoSh píše:lukas h. - super napad
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Ja vyrazim v sobotu rano, tak doufam, že vás tam někde najdu. Vyhledejte nějaky pěkný místečko a navěste cedule ONLY BMW 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Georgis
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Plácek nemusíš hledat. Pro ty kteří přijedou v pátek je tam KEMP.skautik píše:videl bych to tak nejprve hospoda (urcite budu mit kurewskej hlad) pak najit na miste vhodny placekRuDoSh píše:lukas h. - super napad
- Přílohy
-
- mapa5.gif (40.68 KiB) Zobrazeno 1751 x
-
beemwex
- Klubové ID: 771
- Kontaktovat uživatele:
čagoo!!dlouho jsem tu nebyl,ale žiju!!
ja jedu v sobotu rano,takže kdo jede touhle dobou,tak by jsme se mohli spíchnout JAKO VŽDY na benzince v mnichově hradišti mezi 7.30-8.00---at jsme pěkně pohromadě!!kdo tam bude od patku,tak by tam moh naky flíček podržet-kus špagatu se najde.delaval jsem to taky a jde to!
TAKŽÉÉÉ--KDO JEDE SEMNOU? 
No mám z toho divnej pocit,v pátek se kromě nás (Rudosh,Skautík a já) přihlásil jen Francis,Georgis( ten bude stejne u kámoše)a možná Baxon..... prostě to bude asi zas celoklubovej sraz !!! jste všichni moc fajn kluci,kecy ,kecy ale přijet s kámošema pokecat a dát nějaký to piwo Vám očividně dělá problém....RuDoSh píše:zatim to vypada ze bych mohl uz nekdy po obede...M3maniac píše:Jasně spacák sebou!!! plus nějaké to tekuté palivo!!!RuDoSh píše:lukas h. - super napad
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz si vezmeme dostatecne zasoby alkoholu a zimni vybavu, tak snad prezijem. Podle predpovedi pocasi ma byt 12-15 °C a ma prset, na posezeni u taboraku to asi nebude ...M3maniac píše:No mám z toho divnej pocit,v pátek se kromě nás (Rudosh,Skautík a já) přihlásil jen Francis,Georgis( ten bude stejne u kámoše)a možná Baxon..... prostě to bude asi zas celoklubovej sraz !!! jste všichni moc fajn kluci,kecy ,kecy ale přijet s kámošema pokecat a dát nějaký to piwo Vám očividně dělá problém....no já jen jestli to má smysl v ten pátek?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
tak jak kua?Francis píše:No kdyz si vezmeme dostatecne zasoby alkoholu a zimni vybavu, tak snad prezijem. Podle predpovedi pocasi ma byt 12-15 °C a ma prset, na posezeni u taboraku to asi nebude ...M3maniac píše:No mám z toho divnej pocit,v pátek se kromě nás (Rudosh,Skautík a já) přihlásil jen Francis,Georgis( ten bude stejne u kámoše)a možná Baxon..... prostě to bude asi zas celoklubovej sraz !!! jste všichni moc fajn kluci,kecy ,kecy ale přijet s kámošema pokecat a dát nějaký to piwo Vám očividně dělá problém....no já jen jestli to má smysl v ten pátek?
rene : v sobotu na to asi picham.... ale dnes se u tebe stavim kazdopadne!
odeslano sekundu pred telefonem
Viděl bych to na malou hospůdku či penzión ! Takže máš Francisi bojovej úkol něco takovýho sehnat v okruhu 30ti kiláků od mimoně...Francis píše:No kdyz si vezmeme dostatecne zasoby alkoholu a zimni vybavu, tak snad prezijem. Podle predpovedi pocasi ma byt 12-15 °C a ma prset, na posezeni u taboraku to asi nebude ...M3maniac píše:No mám z toho divnej pocit,v pátek se kromě nás (Rudosh,Skautík a já) přihlásil jen Francis,Georgis( ten bude stejne u kámoše)a možná Baxon..... prostě to bude asi zas celoklubovej sraz !!! jste všichni moc fajn kluci,kecy ,kecy ale přijet s kámošema pokecat a dát nějaký to piwo Vám očividně dělá problém....no já jen jestli to má smysl v ten pátek?
nasel jsem par penzionu u ceske lipi, docela fajn..... od mimone cca 30kmM3maniac píše:Viděl bych to na malou hospůdku či penzión ! Takže máš Francisi bojovej úkol něco takovýho sehnat v okruhu 30ti kiláků od mimoně...Francis píše:No kdyz si vezmeme dostatecne zasoby alkoholu a zimni vybavu, tak snad prezijem. Podle predpovedi pocasi ma byt 12-15 °C a ma prset, na posezeni u taboraku to asi nebude ...M3maniac píše:No mám z toho divnej pocit,v pátek se kromě nás (Rudosh,Skautík a já) přihlásil jen Francis,Georgis( ten bude stejne u kámoše)a možná Baxon..... prostě to bude asi zas celoklubovej sraz !!! jste všichni moc fajn kluci,kecy ,kecy ale přijet s kámošema pokecat a dát nějaký to piwo Vám očividně dělá problém....no já jen jestli to má smysl v ten pátek?
krome toho me bylo jasne, ze to takhle dopadne..... docela vlaznej zajem o celou akci
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
A je to. Pokecame tam, vyspime se "s pocitem sucha a bezpeci"skautik píše:nasel jsem par penzionu u ceske lipy, docela fajn..... od mimone cca 30km...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
beemwex
- Klubové ID: 771
- Kontaktovat uživatele:
je to čas,kterej jsme jezdily už loni.,ale taky vim,že nam nic neuteče----tak do pul 9 by jsme se mohli zdržet,at nemusíte tak pospíchat.nechci už ten čas předelavat kvuli tem co už na foru dnes nebudou!------BOOOOŽE!JEN AT NEŠTÍÍÍÍÍÍ!!!!!!Martinéz píše:cuz beemwex....souhlasim, budu tam, ale neni to nejak extremne brzo?