Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klopený polygon Kopřivnice
-
HEERY
- Kontaktovat uživatele:
Ja se rozhodoval mezi timto a a zavodem v Kamiku n.v.(mimochodem to tam vyhral kamos se SUBU RS) ,ale nakonec jsem bohuzel nemohl jet nikam.Nicmene bych asi jel do Koprivnice uz v patek a rad zachlastal a tez kvuli tomu okruhu kde bych si rad zajel doufam slusny cas - zruseni okruhu by me teda fakt nasra...
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Skoda ze mi do toho neco vlezlo, vypada to ze patecni noc byla hodnotnejsi nez cely sobotni denLOPOLO píše:me se akce diky Renemu mimoradne libilaProkalili sme noc a vyborne pokecali
)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Myslim ze to neni poprve ani naposled co jsme spolu nekam vyrazili. Lena neni zadna babovka a nesedi doma na zadku jako naprosta vetsina lidi z klubu.abdul píše:no tak z debaty sem "vytusil" ze ta holcina co prijela s Lopolem byla Leni![]()
![]()
a ja si porad v duchu rikal jestli Lopolo vzal sebou manzelku nebo dceru?
![]()
![]()
a ejhle, nakonec to bylo cely jinak
![]()
![]()
Jojo,toto je příklad právoplatných členů klubu!!!LOPOLO píše:Myslim ze to neni poprve ani naposled co jsme spolu nekam vyrazili. Lena neni zadna babovka a nesedi doma na zadku jako naprosta vetsina lidi z klubu.abdul píše:no tak z debaty sem "vytusil" ze ta holcina co prijela s Lopolem byla Leni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co jsem se později doslechl o Nikitě: jako obvykle se vetřela na podium, kde tancovala parta 13ti letých detí. Moderátor se jí optal cože tu jako chce:) Modří už věděli, škoda že my jsme seděli z doslechu. Prej to byla děsná prdel:) Nikita, že jako by chtěla tancovat, jestli nemají tyč:):):) Moderátor pronesl něco o "nové dajdou" čímž si získal většinu čumilů:) Ještě proběhl minirozhovor, kdy se Nikita moderátorovi mimojiné svěřila, že je členkou BMW KLUBU.CZ. Poté byla vyplonkovaná..., asi tušil že by mohlo dojít i na striptýz:), jako vždy:):):) No, Nikita nikdy nezklame:):):) Jawaku, proč jí nekoupíš nějakou skládací přenosnou tyč, příležitost se vždycky najde...

LOLJFK píše:Co jsem se později doslechl o Nikitě: jako obvykle se vetřela na podium, kde tancovala parta 13ti letých detí. Moderátor se jí optal cože tu jako chce:) Modří už věděli, škoda že my jsme seděli z doslechu. Prej to byla děsná prdel:) Nikita, že jako by chtěla tancovat, jestli nemají tyč:):):) Moderátor pronesl něco o "nové dajdou" čímž si získal většinu čumilů:) Ještě proběhl minirozhovor, kdy se Nikita moderátorovi mimojiné svěřila, že je členkou BMW KLUBU.CZ. Poté byla vyplonkovaná..., asi tušil že by mohlo dojít i na striptýz:), jako vždy:):):) No, Nikita nikdy nezklame:):):) Jawaku, proč jí nekoupíš nějakou skládací přenosnou tyč, příležitost se vždycky najde...![]()
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je to video nové Dido
Je to teda hafo velký, ale dřív jste mě kamenovali za kvalitu, máte ji mít
http://test.axonsystems.cz/bmwklub/Niki ... ivnice.mpg
Je to teda hafo velký, ale dřív jste mě kamenovali za kvalitu, máte ji mít
http://test.axonsystems.cz/bmwklub/Niki ... ivnice.mpg
to sem nejak nepochopil jakou to ma navaznost na to co sem psal jaLOPOLO píše:Myslim ze to neni poprve ani naposled co jsme spolu nekam vyrazili. Lena neni zadna babovka a nesedi doma na zadku jako naprosta vetsina lidi z klubu.abdul píše:no tak z debaty sem "vytusil" ze ta holcina co prijela s Lopolem byla Leni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()